Garasjen trenger din hjelp før vinteren kommer!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 10. Okt 2023

Nå kommer den kalde fine tida. I takt med at graderstokken sakte kryper nedover blir garasjen vår på Vidotta finere og finere. Men det gjenstår en siste skikkelig innsats. Igjen ber vi våre medlemmer om å hjelpe oss med å gjøre den klar før vinteren kommer til Flateby.

Har du tid på kvelden 12. og 13. oktober fra kl 18.00? Eller er det helga 14. og 15. oktober som du har litt ledig tid fra kl 9?

Driftsgruppa med våre medllemmers gode dugnadsinnsats har brukt helger og kvelder på å få den klar. Garasjen skal huse utstyret som holder gressmatten på Vidotta klar for kamp året rundt. Nå isoleres og elektrifiseres den, og veggene dekkes innvendig. Nå gjenstår det litt på taket, noe malerarbeid og å rydde uteområdet før entreprenøren kommer for å hente containerne. Når containerne hentes må garasjen være ferdig (helst).

Kan du ikke stille så kan du bidra med kake til arbeidsfolka, eller klingende mynt i Spleisen for å dekke utgiftene vi har for å dekke materiell og leverandører: 

https://www.spleis.no/project/324126


Til alle dere dugnadshelter som allerede har bidratt med mye - uten dere hadde vi ikke kommet så langt 💚
Endelig vannes Enebakk Stadion i Kirkebygda!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 26. Jun 2023

Det var like før A-laget skulle ha siste hjemmekamp før sommeren den 6. juni, at en oppdaget av vanningsanlegget ikke fungerte som det skulle på Enebakk Stadion i Kirkebygda. Naturgressmatta minnet mer om et grønt betongdekke. Driftsgruppa startet feilsøking på anlegget og har på under én måned fått i gang vanningsanlegget. 

- Vi har reparert pumpa, gravet opp og tettet en lekkasje midt mellom pumpa og Stadion, lagt nytt inntaks-rør og koblet om kummen på Stadion slik at vi kan ta ut vann der til slanger. Vi har fått/lånt spredere og bruker slangene fra Turbofjøla, sier Steinar Lein, leder av driftsgruppa i EIF Fotball. 

- Det har gått med rundt 200 dugnadstimer, og jeg vil trekke frem Sandås gutta Jonas, Martin og Pelle, de har vært med hele veien. Vi har også kjøpt inn maling til gjerdet på Stadion fordi A-laget med trener Jørn i spissen vil pynte på det. A-laget bidrar sikkelig også utenfor fotballbanen, sier en fornøyd Steinar.

A-laget skal ha alle hjemmekampene på Enebakk Stadion etter sommeren, så det er bare å sette av tid i kalenderen for å dra på kamp og heie frem gutta!

Kjøre traktor, skru og mekke - vi trenger flere som vil drifte!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 15. Mai 2023

Fotballbanene våre på Flateby og Kirkebygda ivaretas og serves av flinke folk i driftsgruppa vår. Nå trengs det flere hender som kan bidra med smått og stort for å holde fotballbanene vedlike. I tillegg passer de også på at utstyret som brukes holdes i god skikk, slik at de kan brukes i mange år. Derfor gleder vi oss ekstra over å få på plass et etterlengtet garasjeanlegg på Vidotta i løpet av året.

 Vi søker flere driftige folk til både små og store oppgaver.

I hovedsak er det snøbrøyting om vinteren (Vidotta på Flateby) og gressklipping om sommeren (stadion i Kirkebygda). Vi setter opp "vaktlister" med ca 2-3 uker per sesong som ansvarlig. Og det samme som bakvakt for hverandre.

Lyst til å kjøre traktor på fotballbanen? Opplæring vil du selvfølgelig få om det trengs. Og jo flere vi er for å dele på oppgavene, jo mindre tid må hver og en av oss bruke.

Er du interessert?

Send en epost til Steinar Lein i driftsgruppa om du vil bli med, eller om det er noe du lurer på. Klikk her for å sende en epost >>Dugnadsinnsatsen lever i beste velgående i EIF Fotball!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 8. Mai 2023

Tusen takk til alle som stilte opp med engasjement og innsats på Vidotta helgen 6. og 7. mai!

Nå er det klart for å skape nye fotballøyeblikk denne sesongen!

Dette har minst 60 voksne pluss barn og ungdom klart å gjennomføre på to dager:

 • Feie asfalt rundt banen
 • Siktet og tilbakeføring av granulat
 • Renset granulatfang i alle kummer
 • Ryddet og kostet "Rødbua"
 • Vasket kiosken
 • Ryddet containere
 • Ryddet og kastet fra utstyrsbod i Flatebyhallen
 • Ryddet bort MYE skrot fra området på og rundt Vidotta
 • Vasket utstyr som har vært utsatt for salt gjennom vinteren
 • Reparere mål (fortsatt noe sveising som må utføres)
 • Reparert nett rundt banen (mangler bare å justere nett rundt reklameskilt.)
 • Kantslått rundt banen
 • Sette på plass Innbytterbenker (de har også fått ny bakvegg og tak👍 )
 • Montere stolper og sette opp stort VIDOTTA-skilt
 • Lage sponsorvant og sette opp sponsorskilt
 • Justere, bardunere og fjerne deler av banenett som kommer i konflikt med ny garasje
 • Klargjøre kontainer for flytting
 • Kaste gammelt takelement fra Flatebyhallen
#Fotballtrøyefredag 5. mai!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Apr 2023


Fredag 5. mai kan du ta på deg din favorittfotballtrøye! Det er nemlig Barnekreftforeningen sin årlige FotballtrøyeFredag. Dette gjør de for å skape oppmerksomhet og samle inn penger til barnekreftsaken


Hvorfor fotballtrøyefredag?

 • For å vise støtte til barn og unge med kreft og samle inn penger til livsviktig forskning.
 • Mange barn kan ikke lenger utøve sin favorittsport. Enten fordi de er under behandling eller pga komplikasjoner og senskader de har fått fra sykdommen/behandlingen. 
 • Alle er på samme lag i kampen mot barnekreft.

Målet til Barnekreftforeningen er å samle et stort lag med "vanlige folk", fotballentusiaster, klubber, foreninger og bedrifter som ønsker å bli med i kampen mot barnekreft. 

Barn har mye de skal oppleve. Ingen barn skal dø av kreft!

Du kan støtte Barnekreftforeningen med et valgfritt pengebeløp i gave på Vipps 705404. 

Les mer om FotballtrøyeFredag og Barnekreftforeningen her >>