Kjøre traktor, skru og mekke - vi trenger flere som vil drifte!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 15. Mai 2023

Fotballbanene våre på Flateby og Kirkebygda ivaretas og serves av flinke folk i driftsgruppa vår. Nå trengs det flere hender som kan bidra med smått og stort for å holde fotballbanene vedlike. I tillegg passer de også på at utstyret som brukes holdes i god skikk, slik at de kan brukes i mange år. Derfor gleder vi oss ekstra over å få på plass et etterlengtet garasjeanlegg på Vidotta i løpet av året.

 Vi søker flere driftige folk til både små og store oppgaver.

I hovedsak er det snøbrøyting om vinteren (Vidotta på Flateby) og gressklipping om sommeren (stadion i Kirkebygda). Vi setter opp "vaktlister" med ca 2-3 uker per sesong som ansvarlig. Og det samme som bakvakt for hverandre.

Lyst til å kjøre traktor på fotballbanen? Opplæring vil du selvfølgelig få om det trengs. Og jo flere vi er for å dele på oppgavene, jo mindre tid må hver og en av oss bruke.

Er du interessert?

Send en epost til Steinar Lein i driftsgruppa om du vil bli med, eller om det er noe du lurer på. Klikk her for å sende en epost >>Dugnadsinnsatsen lever i beste velgående i EIF Fotball!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 8. Mai 2023

Tusen takk til alle som stilte opp med engasjement og innsats på Vidotta helgen 6. og 7. mai!

Nå er det klart for å skape nye fotballøyeblikk denne sesongen!

Dette har minst 60 voksne pluss barn og ungdom klart å gjennomføre på to dager:

 • Feie asfalt rundt banen
 • Siktet og tilbakeføring av granulat
 • Renset granulatfang i alle kummer
 • Ryddet og kostet "Rødbua"
 • Vasket kiosken
 • Ryddet containere
 • Ryddet og kastet fra utstyrsbod i Flatebyhallen
 • Ryddet bort MYE skrot fra området på og rundt Vidotta
 • Vasket utstyr som har vært utsatt for salt gjennom vinteren
 • Reparere mål (fortsatt noe sveising som må utføres)
 • Reparert nett rundt banen (mangler bare å justere nett rundt reklameskilt.)
 • Kantslått rundt banen
 • Sette på plass Innbytterbenker (de har også fått ny bakvegg og tak👍 )
 • Montere stolper og sette opp stort VIDOTTA-skilt
 • Lage sponsorvant og sette opp sponsorskilt
 • Justere, bardunere og fjerne deler av banenett som kommer i konflikt med ny garasje
 • Klargjøre kontainer for flytting
 • Kaste gammelt takelement fra Flatebyhallen
#Fotballtrøyefredag 5. mai!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Apr 2023


Fredag 5. mai kan du ta på deg din favorittfotballtrøye! Det er nemlig Barnekreftforeningen sin årlige FotballtrøyeFredag. Dette gjør de for å skape oppmerksomhet og samle inn penger til barnekreftsaken


Hvorfor fotballtrøyefredag?

 • For å vise støtte til barn og unge med kreft og samle inn penger til livsviktig forskning.
 • Mange barn kan ikke lenger utøve sin favorittsport. Enten fordi de er under behandling eller pga komplikasjoner og senskader de har fått fra sykdommen/behandlingen. 
 • Alle er på samme lag i kampen mot barnekreft.

Målet til Barnekreftforeningen er å samle et stort lag med "vanlige folk", fotballentusiaster, klubber, foreninger og bedrifter som ønsker å bli med i kampen mot barnekreft. 

Barn har mye de skal oppleve. Ingen barn skal dø av kreft!

Du kan støtte Barnekreftforeningen med et valgfritt pengebeløp i gave på Vipps 705404. 

Les mer om FotballtrøyeFredag og Barnekreftforeningen her >>
NFF lanserer tiim - en verktøykasse for trenere

Postet av Enebakk IF - Fotball den 14. Apr 2023

Trenerutdanning er strategisk viktig for NFF, og trenerne er nøkkelen til fotballutvikling og prestasjoner i Norge. Derfor ønsker NFF å støtte med best mulige verktøy, og lanserer nå tiim.


tiim skal være det nye hjemmet for trenere i norsk fotball, og er en kunnskapshub av og for fotballtrenere på alle nivåer. Med verktøyene, veiledningen og ressursene trenerne finner her vil de kunne utvikle trenerferdighetene sine  – ferdigheter som de kan ta med seg inn i virkelige økter for å utvikle både spillere og lag. Filosofien bak tiim er «for trenere, av trenere».

Klikk her for å komme til tiim

- En trener er helt avgjørende for spillernes trivsel og utvikling på fotballbanen. Ikke bare for enkeltspillerens utvikling, men selvsagt også for lagets utvikling. Trenerrollen er utrolig viktig uansett nivå. Derfor legger NFF og fotballkretsene ned mye ressurser for å gi trenerne kompetanse som de kan omsette til praktisk handling på treningsfeltet, sier Alf Hansen, direktør for utvikling og aktivitet i NFF.

Utviklingen er gjort av fagpersoner fra NFF Sport, NFF Digital og utviklingspartner NoA, som har jobbet i nesten ett år med prosjektet. I utviklingen av tiim har de snakket med trenere på alle nivåer fra hele landet, med mål om å lage en skreddersydd trener- og inspirasjonsplattform.

- Vårt mål er at tiim blir alle norske treneres favorittside for å hente inspirasjon, tips til økter, fagartikler og relevante trenerkurs, fortsetter Hansen.

UEFA har vært viktig for tiim med finansiering for HatTrick-programmet. tiim ble vurdert og godkjent som et viktig prosjekt og fikk støtte som en del av UEFAs solidaritetinvesteringer for forbundene.

- UEFAs HatTrick-program er rettet mot å støtte UEFAs medlemsforbund til å utvikle fotball på alle nivåer. Trenerutdanning er et viktig område av spillet, og vi er glade for at UEFAs HatTrick-program bidro til å skape tiim, en dedikert digital plattform for alle trenerressurser i Norge, som vil være tilgjengelig når som helst og hvor som helst for nåværende og nye fotballtrenere, sier leder av UEFA HatTrick-komité, Karl-Erik Nilsson.

Uansett om man nettopp har startet trenerkarrieren, eller om man er på vei til en profesjonell karriere, så finner man veiledning, ressurser og verktøy i tiim som kan gjøre alle til en bedre trenere - uansett nivå.

- Med tiim får alle fotballtrenere i Norge enkelt oversikt over sin utdanning, kompetanse og erfaring. Det hilser vi i Norsk Fotballtrenerforening velkommen. Samtidig vil tiim være en viktig kilde for inspirasjon og utvikling for fotballtrenere på alle nivåer, sier leder av Norsk Fotballtrenerforening, Teddy Moen.

Man skal også over tid får en personlig tilpasset læringsvei som kan tilpasses individuelle mål og behov.Trenerkurs i regi Enebakk IF

Postet av Enebakk IF - Fotball den 24. Okt 2022

Da var trenerkurs gjennomført i Flatebyhallen med instruktør fra kretsen. Vel gjennomført av alle.
Tusen takk til store og små som var med på å bidra til at alt gikk på skinner😊 Samarbeid er gull!