Trenerkurs i regi Enebakk IF

Postet av Enebakk IF - Fotball den 24. Okt 2022

Da var trenerkurs gjennomført i Flatebyhallen med instruktør fra kretsen. Vel gjennomført av alle.
Tusen takk til store og små som var med på å bidra til at alt gikk på skinner😊 Samarbeid er gull! Oppstart for jenter og gutter født i 2016

Postet av Enebakk IF - Fotball den 2. Jun 2021

Vi er godt i gang med å planlegge et nytt kull for Enebakk IF Fotball og i den forbindelse inviterer vi alle interesserte som har ett eller flere barn født i 2016 til å melde seg inn i vår Spond-gruppe. I gruppa vil relevant informasjon bli publisert fortløpende. Påmeldingen er ikke ensbetydende med å være medlem i klubben, men det vil legges ut mer informasjon om hvordan det foregår senere. Vi anbefaler å melde seg inn i Spond-gruppa allerede nå for å holde seg oppdatert, og vi gleder oss stort til å bli kjent med dere! Velkommen skal dere være! ⚽️


Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Muneeb Ul Haq (ul_haq94@hotmail.com), sportslig leder

Anita N. Jørgensen (anita.neumannjor@gmail.com), jenteansvarlig

Elisabeth Justad (yvonn1n@yahoo.no), nestleder/kursansvarligEn ildsjel fortjener ros!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 9. Aug 2020

Frivillighet har en helt egen verdi, for nettopp gjennom dette fenomenet, gjennom menneskers engasjement fremmes mot og livsglede.

I Enebakk fotball har vi mange engasjerte ildsjeler, og sammen er de helt avgjørende for at alle våre medlemmer skal kunne få et tilfredsstillende aktivitetstilbud.

Vi vil trekke frem spesielt en av disse ildsjelene. Gjennom sin kunnskap, stå-på vilje og sitt brennende engasjement har han vært grunnleggende i fotballgruppas positive retning.

Han tok over som leder i fotballgruppa i 2017, men var på ingen måte en nykommer i Enebakk idrettsforening. Siden 2000 har han bidratt aktivt innen håndball, innebandy og fotball, i tillegg til styreverv og arrangementskomitéer.

Han er en bauta av de sjeldne. Og med sine visjoner for klubben er det en fryd å følge med.

Og det har skjedd mye innen fotballen de siste årene:

I 2018 sertifiserte Enebakk IF fotball seg til Kvalitetsklubb nivå 1. Det er stort, og noe vi selvfølgelig er svært stolte av. Det er stor trygghet i å ha NFF og kretsen med som støttespillere i utviklingsarbeidet vårt. 

Samtlige av våre trenere er nå skolerte.

Flere viktige verv er besatt, og vi kan på en organisert måte følge opp alle ledd i fotballen.

A-lag og junior-lag er på plass, og blir utrolig spennende å følge fremover.

På Vidotta har vi fått en kjempefin ny kiosk, som er åpen på alle hjemmekamper.

Stadion i Kirkebygda er under oppgradering, og kunne i vår skilte med en splitter ny gressmatte. 

Og dette er bare begynnelsen.

 

Kjære Ståle.

Vi bøyer oss i støvet (og hatten) over alt du har fått til med klubben vår. 

Alle timene du har lagt ned. 

Engasjementet og evnen til å få utført de mål du setter for klubben.

Du er enestående!

Alltid står du på, og vi vet du gjør det fordi du er oppriktig glad i klubben din. 

Klubben vår.

Tusen hjertelig takk, og vi gleder oss til fortsettelsen.Oppstart 2012 årgangen

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Jun 2018


Har du en gutt eller jente som har lyst til å prøve seg på fotball?, da har vi en nyhet til deg. Tiden er kommet for at vi starter opp treninger for 2012 kullet. Alle ivrige små med foreldre inviteres til trening på Vidotta/Flatebyhallen søndager kl 1600-1700.  

Her er det plass til alle som elsker fotball, liker fotball eller bare ønsker å prøve fotball. Mange har allerede tatt turen de få søndager vi har holdt på, og det ser ut som om alle barn og voksne koser seg.

Det er ingen krav til utstyr annet enn leggskinn.
Vel møtt alle sammen.

Mer info finner om tidligere oppstartsmøte, finner du her

Velkommen til Enebakk Fotball der lek og moro med ball for ALLE barn, står i fokus.

Merk at vi tar treningsfri i høstferien, men starter opp igjen rett etter.Ny utstyrsleverandør

Postet av Enebakk IF - Fotball den 17. Apr 2018


 

EiF har inngått en 3-åring klubbavtale med Gresshoppa Sport som blant annet fører Jako sin kolleksjon av drakt og treningstøy. I avtalen og ved valg av kolleksjon var kvalitet opp imot kostnad for ALLE våre medlemmer et av de viktigste kriteriene. Varighet på kolleksjon ble også vurdert, noe som gjorde at klubben valgte en serie vi kan levere i mange år fremover fremfor en serie som går ut av produksjon i løpet av 1-2 år. Vi er samtidig i ytterste konsekvens som klubb, heller ikke knyttet opp imot verken merke eller leverandør, noe som for en liten klubb som EiF kan anses å være en stor fordel.

Jako er kanskje ukjent for mange, men de er valgt som hovedleverandør til bla Bundesliga-lag som Bayer Leverkusen (akkurat har forlenget med Jako til ut 2022), Hannover 96 (har brukt Jako i mange år og fortsatt bruker det) og kanskje som en kuriositet, vår lokale helt fra i Norge, Martin Ødegaard i HC Heerenveen. Drakt og overtrekk er i Jako Team-serien. Serien har et enkelt uttrykk uten mange innslag av elementer.

Lagledere tar kontakt med materialforvalter i fotballgruppa (se kontaktinfo) for bestilling og prøving av både drakt og overtrekk. Trenger lagene utstyr, vil man gjennom denne avtalen få meget gode priser ved å handle via materialforvalter. Vi har mellom 30-40% på enkelte produkter.