Fotballglede på jentecup i Råde

Postet av Enebakk IF - Fotball den 16. Jun 2024

J11 og J12 lagene hadde en fantastisk helg på overnattingscup i Råde

Det var stor spenning og forventning blant jentene som dro til Råde for å delta i sin første overnattingscup. Noen av dem hadde aldri spilt cup før, og alle gledet seg til å bo på camping og ha det gøy sammen. Med to lag i hver sin klasse, J11 og J12, var det duket for fire kamper hver og masse fotballglede på Råde Idrettspark.

Jentene hadde satt opp et telt i skyggen ved banen, hvor de hadde sin egen base mellom kampene. Der kunne de slappe av, spise, drikke og lade opp til neste utfordring. De hadde også en glitterstasjon, hvor de pyntet hverandre med glitter i håret og i ansiktet før kamp. Det var tydelig at de hadde det moro sammen, og at de støttet hverandre som et lag. De heiet på hverandre, ga high fives og klemmer, og roste hverandres innsats. Det var en flott teamfølelse blant jentene, som smittet over på trenerne og foreldrene.

Kampene var jevne og spennende, og jentene viste stor innsatsvilje og glede på banen. De spilte mot lag fra blant annet Sandefjord, Kløfta, Moss og Oslo. Det ble mange uavgjorte kamper, noe som vitner om at nivået var høyt og at jentene holdt hodet kaldt.

Etter kampene dro jentene til Utne camping, hvor de skulle overnatte i hytter. Der ble det tid til å slappe av, leke, bade og spise pizza. Noen av dem tok også turen til Ellingstranda i Saltnes, hvor de koste seg i det fine været. Det var god stemning og latter blant jentene, som hadde knyttet sterkere bånd gjennom cupen. De sovnet med et smil om munnen, og våknet opp til en ny dag med fotballglede.

Vi vil takke jentene for en fantastisk helg, og for at de representerte klubben vår på en flott måte. Dere er noen herlige jenter, som vi er veldig glade i og stolte av. Vi vil også takke trenerne, foreldrene og arrangøren for en vellykket cup. Vi gleder oss til neste gang vi skal dra på tur sammen, og håper at jentene fortsetter å ha det gøy med fotballen.

Vil du være med?

Jentene våre er alltid glade for å få nye lagvenninner, som vil være med på fotballmoroa. Hvis du har lyst til å prøve deg på fotball, eller kjenner noen som har det, er du hjertelig velkommen til å bli med på treningene våre. Du trenger ikke å ha spilt fotball før, bare ha lyst til å lære og ha det gøy sammen med oss. Vi trener to ganger i uka, og har flere cuper og kamper gjennom sesongen. Hvis du vil vite mer, kan du ta kontakt med treneren vår, Anita Neumann Larsen, på tlf: 917 43 929. Hun vil gjerne svare på alle spørsmålene dine, og fortelle deg hvordan du kan bli en del av laget vårt. Vi håper å se deg snart!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.