Vi ønsker oss flere jenter på laget!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 17. Okt 2023

Vi håper at flere jenter har lyst til å spille fotball med oss! Fra 24. oktober får jenter født i 2014, 2015 og 2016 gratis fotballtrening ut året. Så da er det bare å møte opp på trening i Flatebyhallen hver tirsdag fra kl. 17.00 - 18.00 og bli med!

Har du leggskinne, så ta den med, og husk drikkeflaske!

Har du spørsmål kan du kontakte Anita, som er jenteansvarlig i EIF Fotball, på anita.neumannjor@gmail.com eller telefon 91743929. 

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen EIF fotballjenter




Bli med på A-lagets siste kamp på søndag kl 15.00

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Okt 2023

På søndag spiller A-laget sesongens siste kamp, og det på eget gress i Kirkebygda! 
Møt opp på Enebakk stadion og hei frem gutta til en siste seier for i år 🟢⚪️
Avspark kl 15:00 ⚽️ 



Garasjen trenger din hjelp før vinteren kommer!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 10. Okt 2023

Nå kommer den kalde fine tida. I takt med at graderstokken sakte kryper nedover blir garasjen vår på Vidotta finere og finere. Men det gjenstår en siste skikkelig innsats. Igjen ber vi våre medlemmer om å hjelpe oss med å gjøre den klar før vinteren kommer til Flateby.

Har du tid på kvelden 12. og 13. oktober fra kl 18.00? Eller er det helga 14. og 15. oktober som du har litt ledig tid fra kl 9?

Driftsgruppa med våre medllemmers gode dugnadsinnsats har brukt helger og kvelder på å få den klar. Garasjen skal huse utstyret som holder gressmatten på Vidotta klar for kamp året rundt. Nå isoleres og elektrifiseres den, og veggene dekkes innvendig. Nå gjenstår det litt på taket, noe malerarbeid og å rydde uteområdet før entreprenøren kommer for å hente containerne. Når containerne hentes må garasjen være ferdig (helst).

Kan du ikke stille så kan du bidra med kake til arbeidsfolka, eller klingende mynt i Spleisen for å dekke utgiftene vi har for å dekke materiell og leverandører: 

https://www.spleis.no/project/324126


Til alle dere dugnadshelter som allerede har bidratt med mye - uten dere hadde vi ikke kommet så langt 💚





Garasjeanlegget er reist - nå må taket på - blir du med?

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Sep 2023

Slik ser det nye garasjeanlegget på Vidotta ut per 24. september 2023. Til helga trenger vi hjelp med å få på taket, gesimskasser, takrenner og takpapp, garasjeport må monteres og til slutt rive ned stillaset!

ER DU MED? 

30/9 Lørdag: 10.00-16.00

1/10 Søndag: 10.00-15.00

Om du har, så ta med hammer og vanlig snekkerverktøy.👨‍🔧👩‍🔧

Kan du ikke stille hele dagen så er noen timer mye bedre enn ingenting. 😀

Og vil du ordne med litt god mat og drikke til arbeidsgjengen, så blir de ekstra glade for det! 🌭🍩☕🍰🧃

Bilder fra siste to helgers dugnadsinnsats:






Bli med og bygg vår nye garasje 16. og 17. september!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 6. Sep 2023

Driftsgruppa inviterer alle til å bli med og bygge vår nye garasje på Vidotta (Flateby) den 16. og den 17. september fra kl 09.00-16.00. 👷‍♀️👷‍♂️

Du får veiledning av kyndige fagfolk, så her trenger du ikke særlig kompetanse. Arbeidsvilje er det som kreves! Vil du bake en kake og koke kaffe og ta med til dugnadsgjengen vil det også bli satt stor pris på. 🧁🍰

Nødvendig utstyr:

  • Matpakke og drikke
  • Målebånd / tommestokk
  • Blyant
  • Hammer
  • Pluss annet småverktøy om man har.

I tillegg kan det være smart å ta med sikkerhetsutstyr som hansker og briller (hjelm om du har).

Kom og bli med, så kan du i mange år fremover være ekstra stolt og kunne si at du var med og bygget garasjen på Vidotta! 👷‍♀️👷‍♂️


Driftsgruppa har brukt kveldene i uke 36 på å klargjøre for støping av såle på fredag 8. september, og vil bruke helga til å få klart fundamentet. Reisverket skal på plass - og da trenger vi arbeidsfolk for å få det opp! Blir du med?





Åtte keepere deltar på NFF Akershus sin Keeperskole i høst

Postet av Enebakk IF - Fotball den 4. Sep 2023

Denne høsten deltar Joan Sebastian Asprilla Murillo (2012), Kåre Bøe-Narvesen, Thore Bøe-Narvesen, Daniel Hofset Tsamis, Tobias Arnesen, Herman Solberg Lund, Jakob Elias Bråten (2014) og Navid Hossayni (2010) på NFF Akershus sin keeperskole. EIF Fotball sitt sportslige utvalg ser dette som et viktig bidra i spillerutvikling, og dette vil nok ikke være siste gang slike initiativer dras i gang.

Keeperskolen er 7 treninger fra august til desember på Skedsmo, hvor også trenere kan delta. Formålet er kompetanseheving innen teknikk og rolle, og gi keeperne konkrete tips de kan ta med seg inn i egen treningshverdag. Treningen vil ledes av keeperansvarlig i NFF Akershus Vidar Bekkevold, keepertrenere vil være trenere i NFF Akershus. I tillegg vil Frode Grodås og Jon Knudsen være tilstede på enkelte økter.

I tillegg vil klubbtrenerne få muligheten til å øke sin kompetanse. 2014-laget sin trener Marius Arnesen var også med for heve sin egen kompetanse og ta med tips og triks tilbake til treningshverdagen.

Deltagerne er valgt ut av trenerne, og gjennom høsten skal de delta følgende søndager:

  • Søndag 27.08, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.
  • Søndag 10.09, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.
  • Søndag 24.09, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.
  • Søndag 22.10, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.
  • Søndag 05.11, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.
  • Søndag 19.11, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.
  • Søndag 03.12, Skedsmo Stadion 0900 til 1030.





Enebakk dominerer hjemmebane med overlegen 7-0 seier over Aurskog/Finstadbru 2

Postet av Enebakk IF - Fotball den 30. Aug 2023

Det ble en skikkelig målfest for A-laget på hjemmebane sist lørdag med hele 7 scoringer og ingen baklengs! Til tross for regnværet hadde hjemmepublikummet tatt turen til Enebakk Stadion i Kirkebygda for å heie A-laget vårt frem til seier.

Etter bare 10 minutter smeller Jamie Bjørkli inn første målet, og 15 minutter etterpå kommer det et mål til av Martin Sandås. Det står 2-0 til pause før andre omgang blir en målfest uten like av Damian Wojciech Siminski. Det starter med 3 raske mål i henholdsvis 46., 52. og 65 spilleminutt. Før Trygve Waltoft Røsholm treffer nettet i 78. spilleminutt. Så fortsetter Damian og legger kronen på verket med sitt fjerde og siste mål i 82. spilleminutt!


Sist gang A-laget møtte Aurskog/Finstadbru 2 var på bortebane i mai og reiste hjem med 0 poeng i sekken etter et 5-1-tap. Det er deilig med revansj! 


A-laget:


Fotograf: Chakib Arsalan (Leder i Fotballgruppa)




Bli med og heie A-laget vårt på hjemmekamp på lørdag!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 24. Aug 2023

Lørdag 26. august klokken 15:00 spiller A-laget hjemmekamp på Enebakk Stadion i Kirkebygda. Møt opp og hei frem gutta! ⚽️




Endelig vannes Enebakk Stadion i Kirkebygda!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 26. Jun 2023

Det var like før A-laget skulle ha siste hjemmekamp før sommeren den 6. juni, at en oppdaget av vanningsanlegget ikke fungerte som det skulle på Enebakk Stadion i Kirkebygda. Naturgressmatta minnet mer om et grønt betongdekke. Driftsgruppa startet feilsøking på anlegget og har på under én måned fått i gang vanningsanlegget. 

- Vi har reparert pumpa, gravet opp og tettet en lekkasje midt mellom pumpa og Stadion, lagt nytt inntaks-rør og koblet om kummen på Stadion slik at vi kan ta ut vann der til slanger. Vi har fått/lånt spredere og bruker slangene fra Turbofjøla, sier Steinar Lein, leder av driftsgruppa i EIF Fotball. 

- Det har gått med rundt 200 dugnadstimer, og jeg vil trekke frem Sandås gutta Jonas, Martin og Pelle, de har vært med hele veien. Vi har også kjøpt inn maling til gjerdet på Stadion fordi A-laget med trener Jørn i spissen vil pynte på det. A-laget bidrar sikkelig også utenfor fotballbanen, sier en fornøyd Steinar.

A-laget skal ha alle hjemmekampene på Enebakk Stadion etter sommeren, så det er bare å sette av tid i kalenderen for å dra på kamp og heie frem gutta!






Sommercup på Vidotta 17. juni

Postet av Enebakk IF - Fotball den 1. Jun 2023

Lørdag 17. juni arrangeres det løkkefotballcup på Vidotta!

Sommercupen passer for store og små, gamle og unge, proffe og nybegynnere.

Her er det bare å melde på familielaget, nabolaget, publaget, venninnelaget, vinnerlaget eller hva det nå enn måtte være. Det må minimum være 5 stk på hvert lag. Hver kamp spilles i 10 min.

Klassene man kan melde opp lag i er:

  • Barn opp til 10 år
  • Mix
  • Konkurranse/elite

Påmeldingsfrist er 10. juni

Arrangørene er Eirik Sørli og Reidar Gravlien m/flere. Påmelding og informasjon finner dere på Facebook-eventet her >>

Det vil bli salg av mat, kaker, kaffe og brus. Cupen er gratis, men for de som ønsker og har råd kan dere vippse over frivillig donasjon til EIF Fotball 54516. Alt overskudd går til EIF Fotball og er øremerket nye smålagsmål og felles kjegler til utstyrsboden.




Kjøre traktor, skru og mekke - vi trenger flere som vil drifte!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 15. Mai 2023

Fotballbanene våre på Flateby og Kirkebygda ivaretas og serves av flinke folk i driftsgruppa vår. Nå trengs det flere hender som kan bidra med smått og stort for å holde fotballbanene vedlike. I tillegg passer de også på at utstyret som brukes holdes i god skikk, slik at de kan brukes i mange år. Derfor gleder vi oss ekstra over å få på plass et etterlengtet garasjeanlegg på Vidotta i løpet av året.

 Vi søker flere driftige folk til både små og store oppgaver.

I hovedsak er det snøbrøyting om vinteren (Vidotta på Flateby) og gressklipping om sommeren (stadion i Kirkebygda). Vi setter opp "vaktlister" med ca 2-3 uker per sesong som ansvarlig. Og det samme som bakvakt for hverandre.

Lyst til å kjøre traktor på fotballbanen? Opplæring vil du selvfølgelig få om det trengs. Og jo flere vi er for å dele på oppgavene, jo mindre tid må hver og en av oss bruke.

Er du interessert?

Send en epost til Steinar Lein i driftsgruppa om du vil bli med, eller om det er noe du lurer på. Klikk her for å sende en epost >>




Dugnadsinnsatsen lever i beste velgående i EIF Fotball!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 8. Mai 2023

Tusen takk til alle som stilte opp med engasjement og innsats på Vidotta helgen 6. og 7. mai!

Nå er det klart for å skape nye fotballøyeblikk denne sesongen!

Dette har minst 60 voksne pluss barn og ungdom klart å gjennomføre på to dager:

  • Feie asfalt rundt banen
  • Siktet og tilbakeføring av granulat
  • Renset granulatfang i alle kummer
  • Ryddet og kostet "Rødbua"
  • Vasket kiosken
  • Ryddet containere
  • Ryddet og kastet fra utstyrsbod i Flatebyhallen
  • Ryddet bort MYE skrot fra området på og rundt Vidotta
  • Vasket utstyr som har vært utsatt for salt gjennom vinteren
  • Reparere mål (fortsatt noe sveising som må utføres)
  • Reparert nett rundt banen (mangler bare å justere nett rundt reklameskilt.)
  • Kantslått rundt banen
  • Sette på plass Innbytterbenker (de har også fått ny bakvegg og tak👍 )
  • Montere stolper og sette opp stort VIDOTTA-skilt
  • Lage sponsorvant og sette opp sponsorskilt
  • Justere, bardunere og fjerne deler av banenett som kommer i konflikt med ny garasje
  • Klargjøre kontainer for flytting
  • Kaste gammelt takelement fra Flatebyhallen





Blir du med oss for å gjøre Vidotta klar for sesongen?

Postet av Enebakk IF - Fotball den 30. Apr 2023


Det er klart at du gjør! Vi gleder oss til ny sesong og en artig felles dugnadsinnsats fra kl 10.00 på både lørdag 6. og søndag 7. mai på Vidotta på Flateby!

For at vi skal kunne spille fotball på områder vi kan være stolte av, trengs det en dugnadsinnsats for å få anleggene til å skinne. Vi starter opp med å få Vidotta i orden og klar for sesongen.

Dette må gjøres:

  • Rake og koste området
  • Rydde og kaste søppel som har samlet seg opp det siste året
  • Banen skal luftes og granulat skal renses og fordeles
  • Kiosken skal vaskes og gjøres klar for sesong
  • Rød-bua skal ryddes og vaskes
  • Innbytterbenker skal settes ut og festes
  • + annet forefallende nødvendig arbeid


Ta med deg noe hendig verktøy og utstyr (trillebår, spade, rake, kost osv.) så møtes vi til en trivelig og sosial dugnadsinnsats for Enebakk IF Fotball. Barn må gjerne være med og hjelpe til. Alle monner drar!

Vi var dypt imponert over innsatsen som ble lagt ned på vår-dugnaden i 2022, og håper på et like bra oppmøte i år!


Vi gleder oss til å bli kjent med flere folk og skape nye fotball-øyeblikk sammen denne sesongen!




#Fotballtrøyefredag 5. mai!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Apr 2023


Fredag 5. mai kan du ta på deg din favorittfotballtrøye! Det er nemlig Barnekreftforeningen sin årlige FotballtrøyeFredag. Dette gjør de for å skape oppmerksomhet og samle inn penger til barnekreftsaken


Hvorfor fotballtrøyefredag?

  • For å vise støtte til barn og unge med kreft og samle inn penger til livsviktig forskning.
  • Mange barn kan ikke lenger utøve sin favorittsport. Enten fordi de er under behandling eller pga komplikasjoner og senskader de har fått fra sykdommen/behandlingen. 
  • Alle er på samme lag i kampen mot barnekreft.

Målet til Barnekreftforeningen er å samle et stort lag med "vanlige folk", fotballentusiaster, klubber, foreninger og bedrifter som ønsker å bli med i kampen mot barnekreft. 

Barn har mye de skal oppleve. Ingen barn skal dø av kreft!

Du kan støtte Barnekreftforeningen med et valgfritt pengebeløp i gave på Vipps 705404. 

Les mer om FotballtrøyeFredag og Barnekreftforeningen her >>





NFF lanserer tiim - en verktøykasse for trenere

Postet av Enebakk IF - Fotball den 14. Apr 2023

Trenerutdanning er strategisk viktig for NFF, og trenerne er nøkkelen til fotballutvikling og prestasjoner i Norge. Derfor ønsker NFF å støtte med best mulige verktøy, og lanserer nå tiim.


tiim skal være det nye hjemmet for trenere i norsk fotball, og er en kunnskapshub av og for fotballtrenere på alle nivåer. Med verktøyene, veiledningen og ressursene trenerne finner her vil de kunne utvikle trenerferdighetene sine  – ferdigheter som de kan ta med seg inn i virkelige økter for å utvikle både spillere og lag. Filosofien bak tiim er «for trenere, av trenere».

Klikk her for å komme til tiim

- En trener er helt avgjørende for spillernes trivsel og utvikling på fotballbanen. Ikke bare for enkeltspillerens utvikling, men selvsagt også for lagets utvikling. Trenerrollen er utrolig viktig uansett nivå. Derfor legger NFF og fotballkretsene ned mye ressurser for å gi trenerne kompetanse som de kan omsette til praktisk handling på treningsfeltet, sier Alf Hansen, direktør for utvikling og aktivitet i NFF.

Utviklingen er gjort av fagpersoner fra NFF Sport, NFF Digital og utviklingspartner NoA, som har jobbet i nesten ett år med prosjektet. I utviklingen av tiim har de snakket med trenere på alle nivåer fra hele landet, med mål om å lage en skreddersydd trener- og inspirasjonsplattform.

- Vårt mål er at tiim blir alle norske treneres favorittside for å hente inspirasjon, tips til økter, fagartikler og relevante trenerkurs, fortsetter Hansen.

UEFA har vært viktig for tiim med finansiering for HatTrick-programmet. tiim ble vurdert og godkjent som et viktig prosjekt og fikk støtte som en del av UEFAs solidaritetinvesteringer for forbundene.

- UEFAs HatTrick-program er rettet mot å støtte UEFAs medlemsforbund til å utvikle fotball på alle nivåer. Trenerutdanning er et viktig område av spillet, og vi er glade for at UEFAs HatTrick-program bidro til å skape tiim, en dedikert digital plattform for alle trenerressurser i Norge, som vil være tilgjengelig når som helst og hvor som helst for nåværende og nye fotballtrenere, sier leder av UEFA HatTrick-komité, Karl-Erik Nilsson.

Uansett om man nettopp har startet trenerkarrieren, eller om man er på vei til en profesjonell karriere, så finner man veiledning, ressurser og verktøy i tiim som kan gjøre alle til en bedre trenere - uansett nivå.

- Med tiim får alle fotballtrenere i Norge enkelt oversikt over sin utdanning, kompetanse og erfaring. Det hilser vi i Norsk Fotballtrenerforening velkommen. Samtidig vil tiim være en viktig kilde for inspirasjon og utvikling for fotballtrenere på alle nivåer, sier leder av Norsk Fotballtrenerforening, Teddy Moen.

Man skal også over tid får en personlig tilpasset læringsvei som kan tilpasses individuelle mål og behov.