Fire nye dommere debuterte for Enebakk IF

Postet av Enebakk IF - Fotball den 6. Jul 2024

Vi er stolte av våre unge spillere som tok utfordringen og dømte sin første kamp

F.v.:David Korsæth, Sander Danielsen, Kevin Barkenes, Odin Kristoffer Kiær Solberg, Sander Danielsen og Mohammed Al-Yasseri.

Det var en stor dag for Enebakk IF da fire av våre unge dommere fra 2011-kullet fikk prøve seg som dommere for første gang. Det er David Korsæth, Kevin Barkenes, Odin Kristoffer Kiær Solberg og Mohammed Al-YAsseri. Etter å ha fullført dommerkurs, var de klare for å vise hva de kunne på banen. Med stor glede og profesjonalitet tok de på seg fløyta og dømte en spennende kamp.

De fikk god hjelp og veiledning av vår erfarne dommerveileder, Sander Danielsen, som fulgte med på deres prestasjoner og ga dem nyttige tips og tilbakemeldinger. Sander var imponert over de nye dommerne og deres evne til å håndtere kampen på en rettferdig og trygg måte.

- Det var en fantastisk opplevelse å se våre nye dommere i aksjon, sa Sander. 

- De gjorde en flott jobb og viste at de har lært mye på kurset. Jeg er veldig stolt av dem..

De nye dommerne fikk også ros fra både spillere og trenere, som var fornøyde med deres innsats og dømming. Dette var et viktig skritt i deres utvikling som dommere, og vi gleder oss til å se dem fortsette å lære og forbedre seg i fremtiden.

Vi vil gratulere våre nye dommere med en vellykket debut og takke Sander for hans støtte og veiledning. Dette viser hvordan vi i Enebakk IF samarbeider for å utvikle våre unge talenter.

Vi ser frem til høstsesongen, der vi skal få se enda flere av de nye dommerne våre i aksjon.

Heia Enebakk IF!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.