Vi ønsker oss flere jenter på laget!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 17. Okt 2023

Vi håper at flere jenter har lyst til å spille fotball med oss! Fra 24. oktober får jenter født i 2014, 2015 og 2016 gratis fotballtrening ut året. Så da er det bare å møte opp på trening i Flatebyhallen hver tirsdag fra kl. 17.00 - 18.00 og bli med!

Har du leggskinne, så ta den med, og husk drikkeflaske!

Har du spørsmål kan du kontakte Anita, som er jenteansvarlig i EIF Fotball, på anita.neumannjor@gmail.com eller telefon 91743929.

Vi gleder oss til å se deg!

Hilsen EIF fotballjenter

Bli med på A-lagets siste kamp på søndag kl 15.00

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Okt 2023

På søndag spiller A-laget sesongens siste kamp, og det på eget gress i Kirkebygda!
Møt opp på Enebakk stadion og hei frem gutta til en siste seier for i år 🟢⚪️
Avspark kl 15:00 ⚽️

Garasjen trenger din hjelp før vinteren kommer!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 10. Okt 2023

Nå kommer den kalde fine tida. I takt med at graderstokken sakte kryper nedover blir garasjen vår på Vidotta finere og finere. Men det gjenstår en siste skikkelig innsats. Igjen ber vi våre medlemmer om å hjelpe oss med å gjøre den klar før vinteren kommer til Flateby.

Har du tid på kvelden 12. og 13. oktober fra kl 18.00? Eller er det helga 14. og 15. oktober som du har litt ledig tid fra kl 9?

Driftsgruppa med våre medllemmers gode dugnadsinnsats har brukt helger og kvelder på å få den klar. Garasjen skal huse utstyret som holder gressmatten på Vidotta klar for kamp året rundt. Nå isoleres og elektrifiseres den, og veggene dekkes innvendig. Nå gjenstår det litt på taket, noe malerarbeid og å rydde uteområdet før entreprenøren kommer for å hente containerne. Når containerne hentes må garasjen være ferdig (helst).

Kan du ikke stille så kan du bidra med kake til arbeidsfolka, eller klingende mynt i Spleisen for å dekke utgiftene vi har for å dekke materiell og leverandører:

Til alle dere dugnadshelter som allerede har bidratt med mye - uten dere hadde vi ikke kommet så langt 💚

Garasjeanlegget er reist - nå må taket på - blir du med?

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Sep 2023

Slik ser det nye garasjeanlegget på Vidotta ut per 24. september 2023. Til helga trenger vi hjelp med å få på taket, gesimskasser, takrenner og takpapp, garasjeport må monteres og til slutt rive ned stillaset!

ER DU MED?

30/9 Lørdag: 10.00-16.00

1/10 Søndag: 10.00-15.00

Om du har, så ta med hammer og vanlig snekkerverktøy.👨‍🔧👩‍🔧

Kan du ikke stille hele dagen så er noen timer mye bedre enn ingenting. 😀

Og vil du ordne med litt god mat og drikke til arbeidsgjengen, så blir de ekstra glade for det! 🌭🍩☕🍰🧃

Bilder fra siste to helgers dugnadsinnsats:

Bli med og bygg vår nye garasje 16. og 17. september!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 6. Sep 2023

Driftsgruppa inviterer alle til å bli med og bygge vår nye garasje på Vidotta (Flateby) den 16. og den 17. september fra kl 09.00-16.00. 👷‍♀️👷‍♂️

Du får veiledning av kyndige fagfolk, så her trenger du ikke særlig kompetanse. Arbeidsvilje er det som kreves! Vil du bake en kake og koke kaffe og ta med til dugnadsgjengen vil det også bli satt stor pris på. 🧁🍰

Nødvendig utstyr:

• Matpakke og drikke
  • Målebånd / tommestokk
  • Blyant
  • Hammer
  • Pluss annet småverktøy om man har.

I tillegg kan det være smart å ta med sikkerhetsutstyr som hansker og briller (hjelm om du har).

Kom og bli med, så kan du i mange år fremover være ekstra stolt og kunne si at du var med og bygget garasjen på Vidotta! 👷‍♀️👷‍♂️

Driftsgruppa har brukt kveldene i uke 36 på å klargjøre for støping av såle på fredag 8. september, og vil bruke helga til å få klart fundamentet. Reisverket skal på plass - og da trenger vi arbeidsfolk for å få det opp! Blir du med?