Problemer med epost _ er nå løst

Postet av Enebakk IF - Fotball den 2. Des 2020

Feilen er nå rettet"!

Vår leverandør av eposttjenester, prøver i disse dager å rette en stor feil på deres epostserver. Dette har resultert i at vi verken har kunne motta eller sende noen form for epost på flere dager.

Vi beklager dersom vi ikke har besvart epost og ser samtidig på alvorlig på dette da vi i denne perioden har måttet forsøke å informere gjennom andre, muligens mindre kjent kanaler. Vi håper derfor situasjonen snart løser seg.

Oppdatering vedr feil kan det leses mer om her (for de som har interesse av det): https://status.fsdata.se/

Har dere spørsmål, ønsker dere å informere eller vil dere komme i kontakt, så oppfordrer vi dere alle til å enten ta kontakt pr telefon eller via våre facebook-sider https://www.facebook.com/Eiffotball1927Fri frakt

Postet av Enebakk IF - Fotball den 18. Nov 2020

Klubbweb og levering før jul

Gresshoppa Sport tilbyr nå fri frakt resten av året 2020 for alle bestillinger på EIFs klubbshop

Legg inn «Fraktfritt» i rabattkode boks og frakt vil bli trukket fra på fakturaen

Siste bestillingsdag med garantert levering av varer fra Jako før jul er tirsdag 1. desember (8. desember mest sannsynlig men ikke garantert levering før jul)

http://www.gresshoppa.no/enebakk-if.463309.no.html


Siste bestilling av produkter fra Jako i Tyskland før jul er 9. desember med levering til oss 16. desember

For noen klubber med lengre postsending kan dette være i snaueste laget så da er det lurt å bestille senest 1. desember for å motta varene før jul

Varer som t-shirts, hoodies etc går som normalt med ca 3 dager levering til oss

Men med en enorm øking av varer som sendes med posten før jul vil vi anbefale å være tidlig ute.

 

Med vennlig hilsen

Gresshoppa Sport,

Intervju med Ståle Lefdal Simonsen, leder i Enebakk IF Fotball

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Aug 2020Ståle Lefdal Simonsen tok over styringen i fotballgruppa i 2018. Vi som er aktive i fotballgruppen har lært å kjenne Ståle som en dyktig og handlingskraftig leder, men han er ikke akkurat typen til å rope så høyt om alt han gjør for fotballen i Enebakk. For at alle skal få muligheten til å bli litt bedre kjent med lederen i fotballgruppa så vi oss nødt til å sette oss ned og ta en liten prat med Ståle.

Du tok over som leder av fotballgruppa i 2018. Hva gjorde at du stilte til ledervervet?

Som pappa med barn som er aktiv i fotballen, så mener jeg det er viktig å hjelpe til slik at tilbudene opprettholdes, og om mulig videreutvikles. Jeg ble spurt av valgkomitéen, og brukte vel ikke så lang tid på å tenke meg om. Jeg ville vel uansett meldt meg til diverse dugnader og stilt der det trengtes hjelp, så hvorfor ikke i gruppestyret.

Hvordan har veien vært så langt?

Nå har det vært mange flinke folk i Enebakk Idrettsforening i mange år som har lagt til rette og opprettholdt aktivitetsnivået. Vi startet derfor ikke på bar bakke, og mange av de som allerede besatt forskjellige verv, delte av sine erfaringer. 

Det finnes like mange måter å «styre» en gruppe på som det finnes ledere, og vi følte for å gjøre en liten kursendring. Det fører som regel med seg noen utfordringer når man staker opp en kurs andre ikke har gått før, men det har vært artig, veldig artig. For ikke å nevne alle de flotte nye bekjentskapene man har gjort seg så langt. Vi har fått inn så mange flotte og utrolige dyktige folk i de forskjellige vervene, noe som har gjort dette til en artig hobby faktisk.

Det har kostet litt tid, det har det. Men nå er kursen staket ut, og jeg tror veien videre blir enklere å gå. Det er blitt utarbeidet mange gode rutiner som gjør de forskjellige prosessene enklere i fremtiden. Mye enklere og mindre tidkrevende faktisk.

Hva skal til for å være en god leder for Enebakk IF Fotball?

Nå vet ikke jeg om jeg er noen god leder, og jeg visste heller ingen ting om det å lede en fotballgruppe før jeg takket ja. Det var derfor viktig for meg å ta kurs. NFF Akershus arrangerer forskjellige lederkurs der del 4 er for de virkelig store oppgavene i større klubber. Jeg tok lederkurs 1, 2 og 3. Det var med på å gi meg et godt grunnlag, noe jeg følte var nødvendig. 

Med dette vervet er jeg blitt gitt muligheten til å realisere noen ønsker jeg hadde for gruppa. Men man fungerer uansett ikke som leder uten gode medhjelpere. Man er som et lag også i grupperommet. Messi er god, men han vinner ingen kamper alene, så det å støtte seg på sine medspillere og forankre nesten alle avgjørelser, har jeg sett på som viktig. Jeg tror ellers at jeg har fungert mer som en medspiller enn leder.

Å ha et godt humør og være litt rund i kantene er min fremtoning og det føler jeg har fungert godt for min del. Det viktigste er nok finne et lag der alle fyller sine roller. Også blir det så mye bedre stemning når man er blid. Litt kaffe, boller og kaker på gruppemøtene hjelper også.

Hva er du mest fornøyd med å ha fått til?

Det er ganske mye, men det handler ikke om hva jeg har fått til. Å ha fått med meg så mange flinke bidragsytere i gruppestyret og andre viktige verv, er nok det jeg er mest fornøyd med. Sammen har vi fått til ganske mye på kort tid. Som et resultat av den iveren og innsatsen som gjøres på feltet, føler jeg at humøret er på topp hos de aller fleste. Å komme ned en sommerkveld og se 3-4 grupper trene sammen, banen er full av glade og ivrige voksne og barn. Altså… At det da i tillegg er full møteaktivitet i kantineområdet, viser bare at her vil mange gjøre noe sammen for holde barn og unge aktive.

Men spørsmålet ditt ja. Igjen, jeg er veldig fornøyd med at arbeidet med Stadion er i gang. Vi trenger en naturgressmatte, og den bør klubben fortsette å utbedre. Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med at vi klarte å gjennomføre programmet og ikke minst kvalifisere oss som Kvalitetsklubb Nivå 1 på så kort tid. Det at vi på en måte har gjennomgått fotballens ISO-sertifisering, sikrer kvalitet i alle ledd. 

Kiosken på Vidotta var ett av de første prosjektene vi satte i gang, og det gikk over all forventning. Her kan vi bare takke lokale bedrifter for deres bidrag, Sparebankstiftelsen og medlemmers bidrag gjennom Spleis. Det var artig, men også nødvendig.  Uten kioskinntekter, måtte vi sett på andre måter å hente inn driftsmidler på. 

Takket være enkelte, har vi nå jentelag i hele 3 aldersgrupper. Det er utrolig artig og her håper jeg enda flere blir med. Det er også utrolig spennende at vi fikk i gang et juniorlag. Det var noe frem og tilbake og avgjørelser måtte tas raskt, men vi havnet sammen med Sportslig leder på det beste alternativet. Og, de har klart nivået over all forventning. Vi mistet A-laget rett før vi kom inn i gruppestyret, men nå har noen av våre trenere sammen med sportslig klart å etablere ett nytt spennende lag.

Og til sist…nei, det er så mye, mye mer. At vi har skolert alle trenere (nye skoleres fortløpende), at vi har noen i gruppa som virkelig har tatt tak i sosiale medier og markedsført oss heftig og bra. At vi nå er mer synlige og selvfølgelig at vi merker en økt interesse fra de fleste for å hjelpe til med mindre oppgaver. Det er veldig gledelig.

Hva står øverst på lista fremover?

Skulle ønske jeg kunne sette fingeren på kun én ting. Skulle også ønske jeg hadde en liste der jeg kunne rangere oppgaver, men det har jeg dessverre ikke. 

Vi har noen kull med veldig få barn. Å få rekruttert nye ivrige fotballspillere inn i disse kullene er nok noe av det viktigste fremover. Spesielt i en tid som denne. Selv om vi har en Sportslig leder som på en fornuftig måte legger opp til hospitering opp og ned, så er det viktig med store nok kull. Det øker trivsel, samhold og trygghet, som igjen gir grobunn til mestringsfølelsen. 

Ved å få inn flere aktive barn, så finnes det alltids et håp om at nye ivrige voksne også kan være med å bidra. Så, utover det å holde anleggene ved like, noe som er viktig for at vi kan tilby aktivitet, så er rekruttering alltid på topp av listen, om jeg hadde hatt en. 

Hvor er Enebakk IF Fotball om et par år?

Vi gjorde et lite temposkifte i 2018/2019, noe som satte fart på enkelte prosjekter. Nå fikk vi et litt annet 2020 enn forventet, og det har vært mer fokus på smittevern enn aktivitet, noe som selvfølgelig kunne sette en stopper for videre utvikling. Til tross for at aktiviteten ble noe amputert, så har vi virkelig giret opp enda et hakk i form av hvordan vi informerer, kommuniserer og synliggjør oss. Klarer vi å fortsette dette arbeidet, altså ferdigstille rutinene slik at dette blir en naturlig del av den daglige driften, så tror jeg Enebakk IF Fotball kommer til å vokse som gruppe. Rekrutteringen av nye kull virker å være på god vei til å lykkes, vi kommer til å føle et større eierskap til klubben vi er medlem av, og jeg tror vi kommer til å hevde oss på A-lags nivå (om vi får lov å komme i gang). 

Det bygges nye boliger i og rundt Enebakk og her kommer det inn nye engasjerte barn og voksne som vil ha et ønske om å bidra lokalt. Plass har vi også nok av, og jeg håper vi kan bygge ut der vi per i dag ikke har gjort oss ferdige. 

Jeg tror også strukturen endres fra topp i klubben og med det så vil hele klubben bli gitt en mulighet til å ikke bare nærme seg, men hevde seg med nærliggende klubber med tanke på drift. Jeg syns derfor at fremtiden til Enebakk IF Fotball ser lys ut. Om vi er der allerede om et par år er jeg usikker på, men at vi er på god vei, det tror jeg. 

Hva er én ting med Enebakk IF Fotball du har lyst til å sette søkelyset på, som mange kanskje ikke vet?

Det er ingen av oss som får en eneste krone for å gjøre det vi gjør! Det er derfor viktig at så mange som mulig kan hjelpe til slik at alle kun gjør litt i stedet for at noen få gjør mye.


Det skjer mye i Enebakk IF Fotball for tiden, og mer skal skje i årene fremover. Har du lyst til å være med oss på veien videre mot nye høyder? Ta kontakt, det finnes uendelige muligheter til å bidra!Åpen trening 2012 -2013 - 2015!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Aug 2020

Vi arrangerer åpen trening for gutter og jenter født i 2012, 2013 og 2015! Kom og se hvor gøy vi har det!En ildsjel fortjener ros!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 9. Aug 2020

Frivillighet har en helt egen verdi, for nettopp gjennom dette fenomenet, gjennom menneskers engasjement fremmes mot og livsglede.

I Enebakk fotball har vi mange engasjerte ildsjeler, og sammen er de helt avgjørende for at alle våre medlemmer skal kunne få et tilfredsstillende aktivitetstilbud.

Vi vil trekke frem spesielt en av disse ildsjelene. Gjennom sin kunnskap, stå-på vilje og sitt brennende engasjement har han vært grunnleggende i fotballgruppas positive retning.

Han tok over som leder i fotballgruppa i 2017, men var på ingen måte en nykommer i Enebakk idrettsforening. Siden 2000 har han bidratt aktivt innen håndball, innebandy og fotball, i tillegg til styreverv og arrangementskomitéer.

Han er en bauta av de sjeldne. Og med sine visjoner for klubben er det en fryd å følge med.

Og det har skjedd mye innen fotballen de siste årene:

I 2018 sertifiserte Enebakk IF fotball seg til Kvalitetsklubb nivå 1. Det er stort, og noe vi selvfølgelig er svært stolte av. Det er stor trygghet i å ha NFF og kretsen med som støttespillere i utviklingsarbeidet vårt. 

Samtlige av våre trenere er nå skolerte.

Flere viktige verv er besatt, og vi kan på en organisert måte følge opp alle ledd i fotballen.

A-lag og junior-lag er på plass, og blir utrolig spennende å følge fremover.

På Vidotta har vi fått en kjempefin ny kiosk, som er åpen på alle hjemmekamper.

Stadion i Kirkebygda er under oppgradering, og kunne i vår skilte med en splitter ny gressmatte. 

Og dette er bare begynnelsen.

 

Kjære Ståle.

Vi bøyer oss i støvet (og hatten) over alt du har fått til med klubben vår. 

Alle timene du har lagt ned. 

Engasjementet og evnen til å få utført de mål du setter for klubben.

Du er enestående!

Alltid står du på, og vi vet du gjør det fordi du er oppriktig glad i klubben din. 

Klubben vår.

Tusen hjertelig takk, og vi gleder oss til fortsettelsen.Obligatorisk koronavettkurs

Postet av Enebakk IF - Fotball den 4. Aug 2020

Fotballens koronavettkurs er obligatorisk for alle i ungdoms-, junior- og breddefotballen.

Vi er endelig i gang med kamper for barn og ungdom. Fortsatt venter vi på grønt lys for å få med våre seniorspillere. Godt smittevern er alles ansvar.
NFF lanserer derfor Fotballens koronavettkurs. Dette kurset er obligatorisk for alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball. Det skal være trygge rammer i fotballen – også når det gjelder smittevern. Med kunnskap og forholdsregler skal vi holde viruset på avstand. Fotballens koronavettkurs er en del en del av det ansvaret norsk fotball tar for å hindre smitte.
 

Praktisk info rundt kurset:

Det er klubbens ansvar at alle som spiller i 13-årsklassen og oppover har gjennomført Fotballens koronavettkurs. Kompetansen blir registrert på fotball.no når personen har gjennomført kurset. NFF vil komme med ytterligere informasjon om hvordan klubbene skal forholde seg til å holde oversikt over kursgjennomføring. 

Spillere og støtteapparat kan gjerne samles for å ta kurset, men den enkelte må være innlogget med sin unike Min idrett-bruker for å få registrert gjennomført kurs.


Alle må ha fødselsnummer (11 siffer) klar før oppretting av Min idrett-bruker. Man må også ha klar en e-postadresse og et mobilnummer (kan være foreldre/foresattes).

Her er en lettfattelig brukerveiledning som tar deltageren gjennom hvert skritt: https://www.fotball.no/koronavettkurs

Kurset kan tas på både PC og mobiltelefon. Kurset er fullført når kursprøven er bestått.
Lykke til. 

Gå til brukerveiledningen


Intervju med sporstlig leder

Postet av Enebakk IF - Fotball den 19. Jun 2020

Vi som er tett på vår nye sportslige leder Muneeb, ser allerede resultatet av det engasjementet og innsatsen han så langt har bidratt med. Men for at alle i og rundt klubben skal bli kjent med Muneeb og forstå litt hvordan han tenker, så tenkte vi at et lite intervju var nødvendig. Hva mener for eksempel den nye sportslige lederen om tema som trivsel, utvikling og spilletid.

Muneeb har til tross for sin unge alder, allerede har rukket å skolere seg i stor skala, med trenerbakgrunn i andre klubber samt har vært på akademier i utlandet. Han kom inn i klubben som en trener for ett av våre lag, dette uten selv å ha barn i idretten. Vi så med en gang hvilket tilskudd Muneeb kunne være, og var snare med å forsiktig spørre om han kunne være interessert i å være med på en reise, en reise der utvikling stod i fokus. Svaret var heldigvis (og for Muneeb, naturligvis), et JA.

Muneeb Ul Haq har hatt det travelt siden han gikk inn som fotballens nye sportslige leder. Etter nærmere et halvt år i vervet tok vi derfor en prat med mannen som har sportslig ansvar for barne- og ungdomsfotballen i klubben….og ja, seniorfotballen også faktisk.


Hvorfor takket du ja til å bli sportslig leder?
 
Det var klubben som spurte om jeg ville påta meg den rollen. Jeg syntes det var en god utfordring å være med for å gjøre klubben enda mer strømlinjeformet og for å få på plass en del ting som har med det sportslige å gjøre. Ting som jeg har sett da jeg har vært trener her, som gjerne har vært litt ujevnt. Jeg så at dette var riktig tid for meg å kunne ta på meg en større rolle i klubben og kunne videre støtte og utvikle den fantastiske jobben gjort fra gjeldende gruppestyret.  

Hva har du jobbet med de første månedene?
 
Det som jeg har tatt mye tak i er at vi i fotballen har en fungerende sportsplan. Den er overordnet. Det er nok ikke alle som vet hva som står i den eller finner den frem og leser den. Jeg har jobbet med å kunne gjøre sportsplanen til et levende dokument som alle trenere har et bedre forhold til. Som for eksempel spillerutvikling og hvordan vi skal ta vare på og utvikle spillere. Der har jeg vært med å utforme en utviklingsplan som gjelder de helt fra 6 år opp til 17 år. Jeg har derfor også fått med meg 2 spillerutviklere, sånn at vi kan følge planen mer detaljert og ha en rød tråd i arbeidet vårt. 

Hva er den største utfordringen?
 
Største utfordringen er å få til kombinasjonen av å være en god breddeklubb og det å gi tilbud til de spillerne som vil litt ekstra. God dialog med alle trenere gjør det lettere, og fokuset skal alltid være barnas velvære og at de føler at de blir utfordret og kan være i flytsonen med tanke på mestring. 

Det er også alltid en utfordring å få med seg alle trenere og lagledere, som allerede gjør en fantastisk frivillig jobb for klubben, til å tenke mer likt i forhold til den grunntanken vi har. Vi er i en fase der det skjer mange endringer som alle må få et nytt forhold til, og er derfor viktig at alle kan stå samlet for å gjøre klubben vår best mulig. 

Hva skal til for å bli en god sportslig leder i Enebakk Idrettsforening?
 
Det er nok en fordel med kjennskap til klubben, at man har jobbet mye med barne- og ungdomsfotball tidligere, og at man kan være tydelig. Noen ganger må man også være litt diplomatisk. Det er klubben som er sjef og når vi kan diskutere og komme frem til føringer i styret, sportslig utvalg og gjennom dialog med trenere i trenerforum, må disse følges, sier Muneeb med et smil på lur

Hva er det beste med å være trener og sportslig leder.
 
Det beste er at man får treffe mange forskjellige mennesker. Som trener er det moro å få jobbe med barn og ungdom som er veldig positive og gjerne vil noe med fotball eller syntes at det er så moro å være her og at man trives når man kommer på trening. Begge rollene gir meg mulighet til å sette mitt preg på klubbens historie, og kunne bidra til å ta klubben videre i riktig retning. 

Trenerrollen gir meg muligheten til å jobbe med et lag, følge spillernes utvikling og å kunne jobbe med taktiske valg for å kunne øke min egen fotballkunnskap. Her mener jeg at jeg har gjort mye riktig, men har enda mye å lære og den dialog jeg har med spiller, og den pedagogiske tilnærmingen jeg må ha, mener jeg gjør meg til en bedre person i alle andre roller. Sportslig leder rollen gir meg en overordnet oversikt over alt som skjer i klubben og kan gi meg en forståelse for hvordan jeg best mulig kan hjelpe klubben mot det felles målet vi har, som er å gjøre Enebakk fotball til en flott klubb å spille fotball i.  

Hva er målsettingen for fotballgruppa?
 
Målsetting for Enebakk Idrettsforening fotball må være å forbli en solid og god breddeklubb i bygda. Dette slik at vi ikke bare tar vare på de spillerne som har lyst til å spille fotball her, men også gir muligheter for de som vil litt mer. Være bevist på når man beveger seg fra barnefotballen, som igjen ikke bare handler om trivsel, mestring og trygge rammer fremfor statistikk, men for noen, tabell og prestasjoner. Vi skal selvfølgelig jobbe med å kunne sette opp et økt tilbud der prestasjoner kan forbedres gjennom riktig utvikling, men skal ikke gå på bekostning av spilleglede.   

Bygge videre på den gode starten vi har hatt med å gjenoppta satsing ved å rekuttere  nye årskull og ikke minst jenter inn i fotballen er også en utrolig viktig oppgave, og målsetningen vil måtte være å beholde dette fokusert fremover. Vi har veldig mange gode mennesker som gjør en veldig viktig jobb på denne fronten som vi skal støtte på best mulig måte.

I tillegg må det være å bygge opp seniorfotballen. Vi har nå fått meldt på a-laget i 9 divisjon og interessen fra nærmiljøet har vært veldig stor. Vi vil sette opp et godt system der vi har et tilbud for hele nærmiljøet og en klubb som Enebakk skal uten tvil ha et a-lag!

Hvor håper du at klubben er om et par år?
 
Jeg tenker at vi skal jobbe mot å ha det beste tilbudet for barn og ungdom som ønsker å spille fotball i distriktet. At vi er en klubb som kan ta vare på både de spillerne som bare ønsker å spille her, og samtidig se de som ønsker å ta steget videre til andre klubber, er viktig.

Jeg håper vi kan få folk inn i alle roller i klubben. Alt fra dommere, trenere, være med rundt lagene. Det er mange oppgaver i en klubb og de fleste må vi gjøre uten at det koster så veldig mye. Det er klart at mennesker er de beste ressursene vi har. Jeg håper så mange som mulig, blir så lenge som mulig slik at vi sammen kan jobbe mot det måle om at vi hele tiden har en positiv utvikling i klubben.  

Sist, så ønsker jeg at vi fortetter å jobbe imot å ha velfungerende lag i alle aldere med nok spillere, trenere og ledere slik at klubben har et tilbud til alle. 

Hvordan skal klubben måle dette med hvem som ønsker mest?
 
Treningstalent slår som oftest andre talenter. Det vil alltid være slik at de som trener mye og vil mye har en god mulighet til å nå langt. Kanskje nå lenger enn de som tidlig ble veldig god eller som har noen medfødte egenskaper og tilegner seg gode ferdigheter i tidlig alder, men som kanskje ikke videreutvikler det fordi de trener mindre eller er mindre skjerpet. Vi skal passe på at treningstalentene blir vurdert og utfordret, og at de med «en medfødte spiller» i seg får den strukturen som trengs for å utvikle seg best mulig.

Er det noe som mangler i Enebakk Idrettsforening?
 
Penger, sponsorer og mange flere frivillige, ler Muneeb, før vi på nytt ser at han blir engasjert. Det er fortsatt mange ting vi må jobbe med. Igjen, det går på å bli flinkere til å samarbeide med trenere og lagledere – ikke bare innenfor samme årskull, men også på tvers av lag. Kanskje bli enda mer tydelig på hvordan vi ønsker det skal være, slik at de som er med på å hjelpe til og gjør en innsats, kjenner til klubbens målsetting. Min oppgave vil i stor grad være å informere om de mål klubben har satt seg, og hvordan vi kan komme dit sammen. Dette vil være i tråd med hva vårt engasjerte gruppestyre tenker, og gjennomføres i tråd med klubbens retningslinjer, klubbhåndbok og sportsplan. 

Tror du spillere er med på alt dette og forstår tankene bak?
 
Vel, vi har nok en stor oppgave fortsatt med å forklare hvorfor vi gjør enkelte ting. Det har vært endel forandringer fra tidligere. Så der må vi jo bare prøve å sørge for at trivsel og utvikling er på plass i første omgang. Det vil være det viktigste vi kan gjøre før vi tar en mer detaljert gjennomgang når de blir eldre. 

Ellers, så vil jeg jo si at det moro at vi har gjennomført delkurs for trenere. Vi skal gjennomføre flere kurs slik at om et års tid så har vi veldig mange som har trenekurs 1, 2 og 3 (opp til ungdomsfotballen). De kan med dette også forstå seg på hvordan NFF mener at et lag skal trenes og hvilken rolle de har. Det gjør at sportslig utvalg får en større sikkerhet i kvaliteten på trenerne i hele klubben, og at de har en forståelse for hvordan de skal best mulig utføre rollen sin. De kan derfor også videreformidle klubbens filosofi til spillerne i egen treningshverdag.

Gjennom å ha trent ulike klubber, er Enebakk Idrettsforening det beste stedet du har vært?
 
Ja. Enebakk er det beste stedet jeg har vært. Det er fordi at her har jeg så mange dyktige mennesker som er så utrolig flinke til å ville forbedre alle aspekter ved klubben på best mulig måte. Her vil jeg benytte anledningen til å takke spesielt gruppestyret og det sportslige utvalget som alle tar seg tid til å jobbe med høy intensitet for at spillere i klubben får det beste tilbudet mulig, noe alle barn fortjener. 

Hva kan vi lære av andre klubber?
 
Vi kan jo selvfølgelig ikke sammenligne oss med de større mer etablerte lagene med tanke på ressurser og pengebruk. Men vi kan lære at hvis man vil nå langt, så må man ofre ganske mye. Være profesjonell, selv om det nødvendigvis ikke er penger det er snakk om. De punktene som nevnes tidligere her, mener jeg klubben har mye av. Det er derfor vi har klart å få til så mye på kort tid. 

Hvor lenge bør en god spiller som gjerne er ønsket av andre klubber, velge å bli i klubben?
 
En målsetting for klubben og meg er at spillerne kan bli så lenge som mulig i Enebakk. Her vil det være viktig at spilleren forstår alle valgene sine. Vårt viktigste bidrag i så måte, vil være å støtte spilleren. Blir det klubbytte så ønsker vi spilleren masse lykke til videre, og ønsker at han/hun bringe Enebakk-navnet til nye høyder. Vi har nå et tilbud fra 6 år til a-lag så vi vil kunne ha et godt tilbud for spillere så lenge som mulig. 


Vi takker for praten, og ønsker Muneeb all lykke videre. Vi håper også at så mange som mulig kan være med å bygge opp et bærekraftig sportslig apparat og hjelpe Muneeb så godt de kan. Det synes vi både han og våre barn og unge fortjener.Bli med

Postet av Enebakk IF - Fotball den 16. Jun 2020Rydde litt

Postet av Enebakk IF - Fotball den 15. Jun 2020

Vi har informert via alle lagledere tidligere, men minner allikevel om ryddedygnaden på Vidotta kunstgress torsdag 18.06 kl 20.00. Opprinnelig innkalling finner dere her. Det legges opp til minimum 3 stk pr årskull, men alle som har lyst til å være med på å holde anlegget til ungene våre flotte, er hjertelig velkommen. Jo fler vi er, desto fortere blir vi ferdige.

For å holde anlegget greit i stand, så trenger vi i all hovedsak å feie litt, rydde søppel, fikse tribuneseter, flytte noe materiell og feste nye nett til noen 5'er og 7'er-mål. Ta gjerne med feiekost og spade. Vi har noe stående, men dessverre ikke nok til alle. Plastsekker stiller vi med og vi skal prøve å ha noen handsker liggende også.

Til rep av tribunene, så hadde det vært fint om noen kunne stille med skrallesett samt noe annet verktøy. Vi må sku løs noen seter slik at vi får flyttet de (fjerne de som er ødelagte), og noen av boltene sitter ganske godt etter så mange år med være og vind.

Vi har allerede hatt noen ivrige pappaer som har klipt gresset bak store deler av nettingen rundt banen, men vi ser fremdeles behovet for å klippe litt til på innsiden. Det hadde derfor vært flott om noen få tok med seg kanklipper eller også kraftigere saker.

Utover det, så skal det holde langt med godt humør. Vi ønsker å se på dette som en liten ryddedugnad for å gjøre det litt finere der hvor ungene våre ferdes mange timer av uken sin. Er nok hyggelig for de at vi voksne samles og rydder litt for de.

Vel møtt. 

Håper de fleste kan komme litt før tiden slik at vi sammen kan gå gjennom hva som bør gjøres og hvordan vi sammen får dette gjort på kortest mulig tid.

Fotballgruppa vil stille med minst èn ansvarlig slik vi kan fordele utstyr og oppgaver.Troppene samlet

Postet av Enebakk IF - Fotball den 8. Jun 2020

TROPPENE ER SAMLET👏👏 ⚽️ 

I løpet av den siste uken har det vært enorm interesse rundt EIF Fotball sitt A-lags comeback! Dette er stort for klubben vår, og det blir utrolig spennende å følge denne gjengen videre. 

Sitter du fortsatt med en drøm om å ikle deg den grønne Enebakk drakta,fortvil ikke. Ta kontakt med sportslig leder Muneeb på telefon: 413 13 305, eller Mail: fotball@enebakk.org HEIA ENEBAKK💚 A-lag

Postet av Enebakk IF - Fotball den 3. Jun 2020

COMEBACK FOR A-LAGET

Det skjer mye i Enebakk fotball om dagen, og vi er i stadig utvikling.

Det er noen år siden sist vi hadde et A-lag i seriespill. NÅ ER TIDEN INNE Å STARTE OPP IGJEN!

Vi oppfordrer deg som er glad i å spille fotball, og som er lysten på å bidra til A-lagets reise oppover i divisjonene :)

Du vil ikke bli honorert med betydelige summer, men du vil få æren av å være et godt forbilde og rollemodell for neste generasjons A-lags spillere. Du vil samtidig få muligheten til å videreutvikle dine fotballferdigheter, og bli en del av et inkluderende felleskap.

Meld din interesse til sportslig leder:

Muneeb,tlf 413 13 305, evt send en epost til fotball@enebakk.org

Dere er alle hjertelig velkommen til felles fotballmoro.Fotball Akademi 2020

Postet av Enebakk IF - Fotball den 3. Jun 2020

For å  kunne legge til rette for fotballinteressen i Enebakk, så har klubben bestemt seg for å sette opp et fotballakademi for alle barn mellom 6-12år som er interessert i fotball. Akademiet er for både allerede etablerte spillere men også nye spillere som kan tenke seg å spille litt fotball i sommer. Treningene vil gjennomføres hver tirsdag og torsdager i ukene 28, 29, 30 og 32 (utgangspunktet tenk fra 16.00 - 18.00). 


Øktene vil legges opp ut i fra alder og ferdighetsnivå og har en varighet på ca 2 timer. Vi deler også opp i flere grupper slik at aldersgruppene får tilpassede utfordringer. Vi har meget godt skolerte trenere som vil lede opplegget.


Vi vet at det er flere barnefamilier som har satt ferien litt på vent i år, og det kan derfor være lurt å ta del i et organisert opplegg der barn kan møte andre for felles fotballglede i sommer også.

 

Akademiet er for deg som:

- Er interesserte i / ønsker å spille fotball. Ingen krav til ferdigheter, men interesse er viktig!
- Kommer på trening for å prøve / feile / lære
- Ønsker å utvikle egne ferdigheter.
- Følger reglene som gjelder på akademiet.
- Gjør sitt beste!


Påmeldingfristen er 15.06.20.
Påmeldingen er "bindende" og pris pr uke er 200kr (uavhengig om man deltar på 1 eller begge øktene).
Søskenrabatt: 100,-
Send en epost med navn og alder til fotball@enebakk.org.
OBS. Husk å skrive hvilke dager/datoer som ikke passer dersom dere ikke får vært med på alle øktene.


Vennligst ta kontakt med Ståle Simonsen hvis dere lurer på noe.
Kontaktinfo: Mob 488 65 117 E-post: fotball@enebakk.noÅpen dag

Postet av Enebakk IF - Fotball den 28. Mai 2020

ÅPEN DAG 21. JUNI

Vi håper at flere jenter har lyst til å spille fotball med oss! Er du født i 2012, 2013, 2014 eller 2015?
Møt opp på trening på Vidotta (ved siden av Flatebyhallen) søndag 21. juni kl 11.00 og bli med! (Husk leggskinn).

Ved spørsmål, ta kontakt med Anita på mail anita.neumannjor@gmail.com eller telefon 917 43 929.

Da ses vi på trening
Hilsen Enebakk fotballjenter
Banemannskap

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Mai 2020

Har du lyst til å bli vår nye banemester?

Om du er pappa, mamma, bestemor, bestefar søster eller bror….eller om du bare har lyst til å være med å legge til rette for at barn og unge i bygda kan utøve sin fotballaktivitet på flotte anlegg, så er du hjertelig velkommen inn i gjengen.

Fotballgruppa består av mange ivrige sjeler som deler på alle oppgavene i forbindelse med å tilby aktivitet til barn og unge. Alt på frivillig basis og med et smil om munnen. For, det er jo artig å hjelpe til slik at de som har lyst, kan bedrive fysisk aktivitet, lek og moro.

Vi har 2 (3) anlegg som driftes og vedlikeholdes av Enebakk Idrettsforening. Sommertid skal blant annet gressbanen I Kirkebygda klippes og merkes, og vinterstid har vi satt oss som mål å måke Vidotta kunstgress på Flateby. For å tilby gode spillflater til liten og stor, er vi avhengige av at så mange som mulig stiller opp og hjelper til. Sånt blir det også god stemning av.

Det gjørsække sjæl. Om ikke vi gjør det, så er det ingen som gjør det 😊

Til å ha det overordnede ansvaret, søker vi samtidig etter en banemester. Det syntes vi hørtes ut som en flott tittel! En som har tid og mulighet til å følge med, gi beskjed eller selv ta grep når gresset er blitt for høyt. Kjøre litt traktor eller sette opp lister over hvem i banegruppa som kan ta en tur når det snør litt mer enn vanlig.

Vi har allerede utarbeidet en rollebeskrivelse og vil gi god opplæring i det utstyret vi har tilgjengelig.

Stillingsprosent: 0-100%
Godtgjørelse: En god kopp kaffe i godt selskap året rundt. Og selvfølgelig en Enebakk vinterjakke.
Man vil kunne få kjøre traktor (en liten en), ATV og sitteklipper. Mye artig å fylle fritiden med der altså.

Høres dette interessant ut, og har du et ønske om å hjelpe til med å holde barn og unge i aktivitet, gi de et fristed, et sted for mestring, lek og moro, så ta kontakt med Ståle Simonsen på fotball@enebakk.org / 488 65 117

Vi trenger både banemannskap og banemester. Er dere en gjeng som ønsker å gå sammen om oppgaven, så er det bare positivt. Jo flere, desto bedre. Kaffe har vi nok av.

 

Heia EnebakkBli med på laget

Postet av Enebakk IF - Fotball den 11. Mai 2020Trenerkurs

Postet av Enebakk IF - Fotball den 4. Mai 2020

Som et ledd i skoleringsplanen, starter i dag flere (faktisk hele 18stk) på enten ny eller videre trenerutdanning. Dette gir oss en trygghet i at vi kan bedre det sportslige tilbudet vi yter til barn og unge i bygda, ytterligere.


Vi takker alle ivrige trenersjeler, og ønsker dere alle lykke til med utdanningen!Vi søker ny dommerveileder

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Apr 2020

Fotballen søker ny Dommerveileder

EiF’s avdeling fotball er en undergruppe i Enebakk Idrettsforening, som totalt har i underkant av 300 medlemmer. De fleste av disse er aktive barn og unge mellom 6-19år. For å koordinere våre flotte kampveiledere, trenger vi nå en ny dommerveileder.

Oppgaver:
Dommerveileder inngår i det sportslige apparatet i fotballen, som pr i dag består av 4stk blide, engasjerte og veldig hjelpsomme personer. Alle med tilknytning til fotballen enten gjennom egne barn eller søsken. Alle med et ønske om å gjøre fotballen til en flott og morsom arena for våre barn og unge.

Vi har allerede utarbeidet en rutinebeskrivelse som kan lastes ned fra våre sier, men i hovedtrekk vil en dommerveileder være den som sammen med det sportslige apparatet, setter opp dommere til kamp, påser at nye dommere får kurs (1 gang i året, og her hjelper gjerne kursansvarlig til), passer på at nye dommere blir fulgt opp, og generelt legger til rette for alle dommere i klubben har det moro.

Kvalifikasjoner:
Du ønsker det beste for klubben og for våre nye og mer erfarne dommere. Du er snill og grei, og det er sikkert ingen ulempe om du er litt ryddig også. Du liker kanskje kaffe og kaker, for det kan hende det dukker opp noen godsaker i de sportslige møtene.  Er du i tillegg en engasjert person, ja da passer dette deg som hånd i hanske.

Lønn:
Som alle oss andre med verv i denne herlige klubben, så vil også du få muligheten til å betale 100 velplasserte kroner for å kunne være med å delta. Som en ekstra gode, så kan det hende det kan arrangeres julebord hvor alle selv dekker det de spiser.

Som en ekstra bonus, vil du få se glade og ivrige barn utøve den aktiviteten de synes er kjempegøy, du vil kunne bidra til at barn og unge får en mestringsfølelse, og du vil selv få muligheten til å være en del ute i frisk, deilig Enebakk-luft.

Vervet er noe sesongbasert

Tiltredelse: Snarest

Er du, eller kjenner du noen som kan være interessert, vennligst send en epost til leder i gruppestyre fotball@enebakk.org eller direkte til Sportslig leder ul_haq94@hotmail.com4Freestyle-Challenge

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Apr 2020

Verdensmester i triksing Tobias Becs kommer med noen challenges vi alle kan øve på hjemme i "disse tider"! Ta utfordringen du også.


⭐️Challenge 1: Pyramidetriksing


⭐️Challenge 2: Legge ballen dø på brystet ⚽️ 


⭐️Challenge 3: neck stall Pushup   


⭐️Challenge 4: Jorda Rundt ⚽️


⭐️Challenge 5: Kne akka


⭐️Challenge 6: Ronaldinho heel flick up 🤙 


⭐️Challenge 7: Blind Heel🤙    


 ⭐️Challenge 8: Hocuspocus-finte ✨ ⚽️


Da er det bare å begynne å trene slik at dere kan mestre øvelsene. og med det, overraske både trenere og lagkamerater når vi alle på nytt kan møtes på Vidotta og Enebakk Stadion for mer normal trening igjen.


Lykke til alle sammen
Trenerkurs

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Apr 2020


NFF har utarbeidet Grasrottrenerkurs som tilbys gratis til klubbene/trenere nå som det er stopp i den organiserte fotballaktiviteten.

Dette er en E-læring som teoretisk læringsplattform i tillegg til praktiske øvelser på feltet. Det er lagt opp til virtuelt klasserom og online diskusjonsforum til bruk mellom deltagere og kursveileder. Praksis øktene på feltet vil bli gjennomført så snart det åpnes for normal aktivitet igjen. Enten i egen klubb,eller ved kretsorgsniserte samlinger.

Vi ønsker at de aller fleste trenere og helst alle, melder seg på delkurs 2 med oppstart 20.april. For trenere med årskull 06,07,08,09,10 og 11 ,ligger delkurs 3 og 4 under regionalt som krets. Vi ønsker at dere tar disse i tillegg til delkurs 2.

De som ikke har delkurs 1 enda, vil få muligheten i løpet av høsten. Mer info om dette kommer da det nærmer seg. Se link for påmelding.(velg Akershus som krets)

Om det skulle være noe dere lurer på,kan Elisabth (kursansvarlig Enebakk IF Fotball) treffes på telefon 954 63 264.


Meld dere på herEgentrening

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Apr 2020

Vi har nå vært uten trening noen uker og dette vil nok dessverre vedvare en stund til pga COVID-19. Selv om det åpnes opp noen steder, så er det til synende og sist være kommunelegen og Enebakk kommune som tar den endelige avgjørelsen på når våre anlegg åpner igjen. Vi holder dere oppdatert.

Vi vet at de aller fleste barn og unge iver etter å komme seg utpå gressbanen, og i påvente av dette kan vi i det minste motovere alle med noen øvelser fra Treningsøkta.no

Her har dere noen tips dere kan se på for å få litt inspirasjon. På disse linkene så kan dere også se på videor hvordan øvelsene kan gjøres.

Link:

https://no-fotball.s2s.net/events/sessions/view/?id=4867817&free=1

https://no-fotball.s2s.net/events/sessions/view/?id=4867817&free=1

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/landslagsskolen/2020/na-kan-du-bli-god-en-mot-en/

 

Landslagsskolen (https://www.facebook.com/landslagsskolen/)har mye bra øvelser som aldersbestemte landslagspillere gjør i hjemmene. Noen eksempler finnes nedenunder. Ingen grunn til å sitte i ro :)

 

 

 

 Vidotta og Enebakk Stadion stenges

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Mar 2020

På grunn av dagens situasjon, stenges både Vidotta og Enebakk Stadion.
Dette betyr at begge anleggene er stengt for all aktivitet, også uorganisert trening.

Vi vil komme med ny informasjon når situasjonen endrer seg. Breddeaktiviteter stoppes ut april

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Mar 2020

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen.

NIF oppdaterer løpende sin informasjon til alle klubber, hvor du også finner ofte stilte spørsmål og svar. Se NIF sin info her.Årlig møte

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Feb 2020


Møterommet er klart, og gruppestyret i fotballgruppa inviterer foresatte og hjelpere til sitt årlige møte tirsdag 25. febr kl 1900.

Sted: Flatebyhallen (kantineområdet)


På møtet vil det bli litt informasjon om manglende verv, planer for kommende sesong, organisering, treningsavgifter, m.m.

Da er det også muligheter for å komme med innspill til organisering og økonomi.
Forslag budsjett samt årsmelding ligger på våre hjemmesider under "EiF Fotball/Årlig møte"


Årlige møter arrangeres i alle undergrupper i forkant av klubbens årsmøte 18.mars.

Vi håper at så mange som mulig blir med!Flere spillere

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Jan 2020Idrettskonferanse 2020 Dag 2

Postet av Enebakk IF - Fotball den 19. Jan 2020

Enebakk idrettsråd
Driv IL
Enebakk IF
Enebakk kommune
inviterer til en to dagers Idrettskonferanse i Enebakk Kultursal.

Dag 2, 17. mars: 

Foreløpig program: 

Idrettsrådet ønsker velkommen 18.00
Kulturelt innslag
Info om aktuelle stønadsordninger fra kommunen
Foredrag om skadeforebygging fra OA-klinikken
Foredrag om Spis Smart med Christina Kjeserud
Påmeldingsfrist: 10.03.2020 18:00
Slutt ca. 21.00

Påmelding

Driv IL, kun trenere/lagledere og styremedlemmer
Påmelding Driv IL dag 2, 17.03.20
EIF, kun trenere/lagledere og styremedlemmer
Påmelding EIF dag 2, 17.03.20
Øvrige medlemmer av Enebakk Idrettsråd
Påmelding Enebakk Idrettsråd dag 2, 17.03.20
Enebakk kommune, kun Kulturskolen
Påmelding Kultusskolen dag 2, 17.03.20 

Hilsen
Enebakk Idrettsråd
Driv IL
Enebakk IF
Enebakk kommuneIdrettskonferanse 2020

Postet av Enebakk IF - Fotball den 19. Jan 2020

Enebakk idrettsråd
Driv IL
Enebakk IF
Enebakk kommune
inviterer til en to dagers Idrettskonferanse i Enebakk Kultursal.

Dag 1, 10. mars: 

Foreløpig program: 

Ordfører åpner konferansen 19.00
Innledning fra Enebakk Idrettsråd
Foredrag med Tom Nordlie
Slutt ca. 21.00
Påmeldingsfrist: 03.03.2020 18:00

Påmelding

Driv IL, kun trenere/lagledere og styremedlemmer
Påmelding Driv IL dag 1, 10.03.20
EIF, kun trenere/lagledere og styremedlemmer
Påmelding EIF dag 1, 10.03.20
Øvrige medlemmer av Enebakk Idrettsråd
Påmelding Enebakk Idrettsråd dag 1, 10.03.20
Enebakk kommune, kun Kulturskolen
Påmelding Kulturskolen dag 1, 10.03.20

Påmelding dag 2 (klikk her)

Hilsen
Enebakk Idrettsråd
Driv IL
Enebakk IF
Enebakk kommune