Pleis

Postet av Enebakk IF - Fotball den 7. Des 2018

Avdeling fotball har i en lengre periode ønsket å kunne investere i en egen kiosk på Vidotta. Dette av mange årsaker, men først og fremst for å kunne generere driftsvikte inntekter. Det vil samtidig se langt bedre ut enn å stå å selge kaffe, kaker og brus fra en falleferdig speakerbod som ikke er egnet dette formålet. Samtidig som dette kan være med på å samle fotballfamilien om en felles dugnad for alle våre ivrige medlemmer.

En ny kiosk koster selvfølgelig mer enn fotballgruppa har av tilgjengelig midler, og vi prøver derfor å gjøre dette prosjektet kjent, og med det få litt støtte, gjennom flere kanaler.

Vi har blant annet opprettet en Spleis for dette prosjektet, og vi håper så mange som mulig har lyst til å bidra med en liten sum. Alle bidrag er velkomne og resultatet vil (uansett størrelse), vil øremerkes denne kiosken.

Kom igjen alle som kan og bidra til at fotballen kan fortsette sitt tilbud til alle som har lyst å være med. Del gjerne spleisen med alle dere kjenner slik at flest mulig får muligheten til å bidra med det de kan. Alle monner drar.

Klikk på bildet eller bruk linken her for å komme til spleis.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.