Tidenes seriethriller på Vidotta

Postet av Enebakk IF - Fotball den 11. Okt 2022

Tidenes seriethriller på Vidotta stadion onsdag 12. Oktober kl. 19.00

Etter en svært spennende og god første halvdel av 3 div G-16, kvalifiserte Enebakk G-16 seg for mesterskapsserien i Høstsesongen (kun øverste lag i alle avdelinger i første halvdel)

Etter et tett program har vi nå kommet til siste kamp. Laget har etter 8 kamper i høst 19 poeng og 20 plussmål. Dette gir en andreplass på tabellen, men laget ligger i realiteten likt med Gjelleråsen på 1. plass med samme poeng og antall plussmål.

Nå er oppgjørets time kommet. Begge lag i tet spiller sin siste kamp onsdag kl 19. Enebakk G16 hjemme på Vidotta. Vi trenger all støtte vi kan få, så møt opp og hei frem gutta. Det fortjener virkelig denne gjengen. 

Her kan et mål fra eller til avgjøre. Og et publikum til å løfte laget hadde vært virkelig stas⚽️⚽️⚽️


PS åpen kiosk. La oss gjøre dette til en liten fotballfest...

Åpen trening 2012 -2013 - 2015!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Aug 2020

Vi arrangerer åpen trening for gutter og jenter født i 2012, 2013 og 2015! Kom og se hvor gøy vi har det!Enebakk Høst cup 2017

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Apr 2017


Enebakk fotball har gleden av å invitere til fotball fest på Vidotta Kunstgress i Oktober.

Den 14 og 15 oktober så sparkes Enebakk Høst cup i gang og det er første gang det arrangeres høst cup i Enebakk. Men vi har lang tradisjon ved å arrangere cuper og turneringer.

Årets cup som er den første i rekken av mange spilles det 5'er fotball.

Det inviteres lag fra Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold slik at muligheten for å treffe nye lag er tilstede. Akershus og omegen har et stort antall fotball lag for aldersbestemte klasser, og vi ønsker å samle så mange som mulig til en sportslig og sosial helg her i Enebakk.

Alle spillere født 2010-2005 vil bli premiert og premie utdelingen vil foregå umiddelbart etter at siste kamp i hver pulje er ferdigspilt. Vi tør å si at vi har den kuleste premieutdelingen i Akershus. Spiller født 2004 og 2003 spilles det sluttspill og vinnerlaget i finalene vil få premier samt lagets spillere. Det vil også bli kåring av banens beste spiller i finalen.

Gjennomføring Turneringen spilles etter NFF’s regler for 5’er fotball. Hvert lag garanteres minimum 3 kamper.

Alle dommerne våre har klubbdommerkurs og noen har rekruttdommerkurs.

Påmelding Påmelding: https://profixio.com/reg/enebakk-host-cup-2017

Påmeldingsfrist: 30.september 2017 Kr 500,Påmeldingen er gyldig når betalingen er registrert.

For evt spørsmål send mail til fotball@enebakk.org