Maxiturneringen 2019

Postet av Fotball G/J2009 den 28. Aug 2019

10 spillere med STOR heiagjeng møtte opp forventningsfulle på bensinstasjonen på Flateby fredag ettermiddag. Vi var på vei til årets overnattings-cup - Maxiturneringen på Hamar!

Kampene ble spilt på lørdag og søndag, med noen nedturer og MANGE oppturer! Vi gjør så utrolig mye bra, men får dessverre ikke alltid uttelling for innsatsen vår. Vi har mange gode pasninger, driblinger, taklinger og mål - men vi må jobbe enda mer med utholdenheten vår. 7'er fotball er hard jobbing!

Så nytt treningsopplegg er allerede klart: kondisjonstrening på hver trening fremover :)

Det er mye å være stolt av med denne gjengen, men aller mest er vi stolte av at de har et fantastisk samhold som lag, både på banen og utenfor. De støtter hverandre, hjelper hverandre, stiller opp for hverandre, inkluderer hverandre og ER ET LAG! Heia Enebakk og heia 2009!Sommeravslutning på Fagerstrand - treningskamp, grilling og bading!

Postet av Fotball G/J2009 den 11. Jun 2019

På cupen i Ski tidligere i våres,  spilte vi en jevn og god kamp mot Fagerstrand IL. Det var så artig for begge lag, at vi ble enige om at vi burde møtes igjen. 

Vi er så takknemlige for at vi ble invitert til dem for å spille treningskamp, grille og bade.

For oss ble dette den perfekte sommeravslutningen for laget, foreldre og søsken i fantastiske omgivelser og nydelig sol :)


En god treningskamp med mange gode dueller, taklinger, skudd, mål og ikke minst tonnevis med god lagmoral for begge lag. Skikkelig gøy! Dessverre vant vi ikke kampen, men vi vant badinga. 

For noen tøffe kids vi har på laget - for vannet var kaldt - Heia Enebakk!


"G10 scoret mange fine mål" - Enebakk avis på besøk💚

Postet av Fotball G/J2009 den 6. Jun 2019

Tusen takk til Enebakk avis som kom på kampen vår mot Høland 4. juni på Vidotta.

"Begge lag puttet inn flere fine mål og lagene hadde mange gode redninger" Artikkelen i sin helhet, samt en bildeserie kan leses på Enebakk Avis sin hjemmeside og facebookside.

Heia Enebakk! 💚


https://www.enebakkavis.no/sport/flateby/vidotta/g10-scoret-mange-fine-mal/s/5-12-147332?fbclid=IwAR0fzch7INjzPXybV98RfeJBexGdQFAYKoIY0d7L3Zvw9teX1BQiAuiCW7gKlar for cup til helgen med nye overtrekksdresser :)

Postet av Fotball G/J2009 den 22. Mai 2019

Lørdag 25.mai skal 2009-laget på Rælingscupen, og stolte skal vi vise oss frem i Enebakks farger den ettermiddagen 💚 

Spillerne våre har selv solgt lodd for å finansiere like nye overtrekksdresser. Imponerende!

Heia Enebakk💚 Cup er gøy!Takknemlighet💚

Postet av Fotball G/J2009 den 22. Mai 2019

Kjære trenerne våre!💚

Tusen takk for alle timene dere legger ned for oss - vi er så takknemlige. Dere er noen utrolig gode forbilder💚