Endelig vannes Enebakk Stadion i Kirkebygda!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 26. Jun 2023

Det var like før A-laget skulle ha siste hjemmekamp før sommeren den 6. juni, at en oppdaget av vanningsanlegget ikke fungerte som det skulle på Enebakk Stadion i Kirkebygda. Naturgressmatta minnet mer om et grønt betongdekke. Driftsgruppa startet feilsøking på anlegget og har på under én måned fått i gang vanningsanlegget. 

- Vi har reparert pumpa, gravet opp og tettet en lekkasje midt mellom pumpa og Stadion, lagt nytt inntaks-rør og koblet om kummen på Stadion slik at vi kan ta ut vann der til slanger. Vi har fått/lånt spredere og bruker slangene fra Turbofjøla, sier Steinar Lein, leder av driftsgruppa i EIF Fotball. 

- Det har gått med rundt 200 dugnadstimer, og jeg vil trekke frem Sandås gutta Jonas, Martin og Pelle, de har vært med hele veien. Vi har også kjøpt inn maling til gjerdet på Stadion fordi A-laget med trener Jørn i spissen vil pynte på det. A-laget bidrar sikkelig også utenfor fotballbanen, sier en fornøyd Steinar.

A-laget skal ha alle hjemmekampene på Enebakk Stadion etter sommeren, så det er bare å sette av tid i kalenderen for å dra på kamp og heie frem gutta!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.