Årets happening

Postet av Enebakk IF - Fotball den 1. Mai 2022

Hei alle fotballglade spillere og foreldre.

Mitt Navn er Arnt Barkenes, og jeg tiltrådte som leder for Enebakk Fotball 1. April i år. Det blir spennende å ta over stafettpinnen etter Ståle Simonsen, som har gjort en fremdragende jobb de siste årene.

Fotballsesongen 2022 har allerede begynt, og det blir morsomt å se alle sammen i aksjon gjennom sommersesongen. For at vi skal kunne spille fotball inneværende sesong på områder vi kan være stolte av, trengs det en dugnadsinnsats for å få anleggene til å skinne. Vi starter opp med å få Vidotta i orden og klar for sesongen, og det innkalles til Dugnad Lørdag 7. Mai fra kl. 10.00

Det er viktig at så mange som mulig kommer på denne dugnaden, da det er en del å gjøre. Hvert lag må minimum representeres med 3 foresatte. Barna kan også bidra på dugnaden.

  • Rake og koste området
  • Rydde og kaste søppel som har samlet seg opp gjennom årene
  • Banen skal luftes og granulat skal renses og fordeles
  • Rød-bua skal skrapes og repareres, samt males.
  • Rød-bua skal ryddes og fikses
  • Innbytterbenker skal settes ut og festes
    ...for å nevne noe

Ta med litt hendig verktøy og utstyr, så møter vi til en trivelig og sosial dugnadsinnsats for Enebakk IF Fotball. ( Ta med Trillebår, spade, rake, kost, malerutstyr osv.)

Det blir enkel servering, med kaffe, mineralvann og litt til magen.

For å vite hvor mange vi skal skaffe mat og drikke til, er det viktig at vi får tilbakemelding om hvem som kommer. Gi derfor beskjed til lagleder på ditt lag innen Onsdag 4. Mai.

Vi gleder oss til sesongen, og en artig felles dugnadsinnsats.

Med sportslig hilsen
Fotball Gruppestyre


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.