Rydde litt

Postet av Enebakk IF - Fotball den 15. Jun 2020

Vi har informert via alle lagledere tidligere, men minner allikevel om ryddedygnaden på Vidotta kunstgress torsdag 18.06 kl 20.00. Opprinnelig innkalling finner dere her. Det legges opp til minimum 3 stk pr årskull, men alle som har lyst til å være med på å holde anlegget til ungene våre flotte, er hjertelig velkommen. Jo fler vi er, desto fortere blir vi ferdige.

For å holde anlegget greit i stand, så trenger vi i all hovedsak å feie litt, rydde søppel, fikse tribuneseter, flytte noe materiell og feste nye nett til noen 5'er og 7'er-mål. Ta gjerne med feiekost og spade. Vi har noe stående, men dessverre ikke nok til alle. Plastsekker stiller vi med og vi skal prøve å ha noen handsker liggende også.

Til rep av tribunene, så hadde det vært fint om noen kunne stille med skrallesett samt noe annet verktøy. Vi må sku løs noen seter slik at vi får flyttet de (fjerne de som er ødelagte), og noen av boltene sitter ganske godt etter så mange år med være og vind.

Vi har allerede hatt noen ivrige pappaer som har klipt gresset bak store deler av nettingen rundt banen, men vi ser fremdeles behovet for å klippe litt til på innsiden. Det hadde derfor vært flott om noen få tok med seg kanklipper eller også kraftigere saker.

Utover det, så skal det holde langt med godt humør. Vi ønsker å se på dette som en liten ryddedugnad for å gjøre det litt finere der hvor ungene våre ferdes mange timer av uken sin. Er nok hyggelig for de at vi voksne samles og rydder litt for de.

Vel møtt. 

Håper de fleste kan komme litt før tiden slik at vi sammen kan gå gjennom hva som bør gjøres og hvordan vi sammen får dette gjort på kortest mulig tid.

Fotballgruppa vil stille med minst èn ansvarlig slik vi kan fordele utstyr og oppgaver.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.