Banemannskap

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Mai 2020

Har du lyst til å bli vår nye banemester?

Om du er pappa, mamma, bestemor, bestefar søster eller bror….eller om du bare har lyst til å være med å legge til rette for at barn og unge i bygda kan utøve sin fotballaktivitet på flotte anlegg, så er du hjertelig velkommen inn i gjengen.

Fotballgruppa består av mange ivrige sjeler som deler på alle oppgavene i forbindelse med å tilby aktivitet til barn og unge. Alt på frivillig basis og med et smil om munnen. For, det er jo artig å hjelpe til slik at de som har lyst, kan bedrive fysisk aktivitet, lek og moro.

Vi har 2 (3) anlegg som driftes og vedlikeholdes av Enebakk Idrettsforening. Sommertid skal blant annet gressbanen I Kirkebygda klippes og merkes, og vinterstid har vi satt oss som mål å måke Vidotta kunstgress på Flateby. For å tilby gode spillflater til liten og stor, er vi avhengige av at så mange som mulig stiller opp og hjelper til. Sånt blir det også god stemning av.

Det gjørsække sjæl. Om ikke vi gjør det, så er det ingen som gjør det 😊

Til å ha det overordnede ansvaret, søker vi samtidig etter en banemester. Det syntes vi hørtes ut som en flott tittel! En som har tid og mulighet til å følge med, gi beskjed eller selv ta grep når gresset er blitt for høyt. Kjøre litt traktor eller sette opp lister over hvem i banegruppa som kan ta en tur når det snør litt mer enn vanlig.

Vi har allerede utarbeidet en rollebeskrivelse og vil gi god opplæring i det utstyret vi har tilgjengelig.

Stillingsprosent: 0-100%
Godtgjørelse: En god kopp kaffe i godt selskap året rundt. Og selvfølgelig en Enebakk vinterjakke.
Man vil kunne få kjøre traktor (en liten en), ATV og sitteklipper. Mye artig å fylle fritiden med der altså.

Høres dette interessant ut, og har du et ønske om å hjelpe til med å holde barn og unge i aktivitet, gi de et fristed, et sted for mestring, lek og moro, så ta kontakt med Ståle Simonsen på fotball@enebakk.org / 488 65 117

Vi trenger både banemannskap og banemester. Er dere en gjeng som ønsker å gå sammen om oppgaven, så er det bare positivt. Jo flere, desto bedre. Kaffe har vi nok av.

 

Heia Enebakk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.