Ny utstyrsleverandør

Postet av Enebakk IF - Fotball den 17. Apr 2018


 

EiF har inngått en 3-åring klubbavtale med Gresshoppa Sport som blant annet fører Jako sin kolleksjon av drakt og treningstøy. I avtalen og ved valg av kolleksjon var kvalitet opp imot kostnad for ALLE våre medlemmer et av de viktigste kriteriene. Varighet på kolleksjon ble også vurdert, noe som gjorde at klubben valgte en serie vi kan levere i mange år fremover fremfor en serie som går ut av produksjon i løpet av 1-2 år. Vi er samtidig i ytterste konsekvens som klubb, heller ikke knyttet opp imot verken merke eller leverandør, noe som for en liten klubb som EiF kan anses å være en stor fordel.

Jako er kanskje ukjent for mange, men de er valgt som hovedleverandør til bla Bundesliga-lag som Bayer Leverkusen (akkurat har forlenget med Jako til ut 2022), Hannover 96 (har brukt Jako i mange år og fortsatt bruker det) og kanskje som en kuriositet, vår lokale helt fra i Norge, Martin Ødegaard i HC Heerenveen. Drakt og overtrekk er i Jako Team-serien. Serien har et enkelt uttrykk uten mange innslag av elementer.

Lagledere tar kontakt med materialforvalter i fotballgruppa (se kontaktinfo) for bestilling og prøving av både drakt og overtrekk. Trenger lagene utstyr, vil man gjennom denne avtalen få meget gode priser ved å handle via materialforvalter. Vi har mellom 30-40% på enkelte produkter.