Favorittposisjon på banen: Back eller midtstopper

Største øyeblikket i sesongen som er gått: Vet ikke

En ting jeg vil bli flinkere på: Skyte hardere

Favoritt finte: Har ingen favorittfinte

Favoritt spiller: Harry Kane

Favoritt lag uten om Enebakk: Liverpool

Din beste kamp: Litt vanskelig å dømme selv, men synes siste kampen mot Rælingen var en bra prestasjon av meg

Navn: Sander, drakt nr 10

Bursdag: 13 april

Foretrukket fot: Venstre

Favorittposisjon på banen: Sentral offensiv midtbane

Største øyeblikket i sesongen som er gått: Første kampen der jeg skåret Hat-trick

Hei!

Nå er det nye spillere som står for tur til å bli intervjuet.

Hei!

Nå er det nye intervjuer som står for tur og denne gangen så er det Casper og Eyobel vi skal bli bedre kjent med.

Hei alle!

Etter et gruppespill uten tap var det i kveld duket for semifinale mot Skedsmo. Skedsmo, et lag som til vanlig spiller mot topplagene i 1 divisjon, skulle bare ut til Enebakk å punktere kampen, hente 3 poeng for å reise hjem og forberede seg til finalen.

De satte et enormt tempo fra start og hadde noen mindre farlig gjennombrudd helt i starten. Men Robin i Enebakk sitt mål ryddet unna det som kom og jobbet veldig bra i feltet. Enebakk beholdt roen og spilte seg mer og mer inn i kampen og fikk et par veldig farlig gjennombrudd der de kun hadde keeper igjen foran seg.

Skedsmo skåret først, men vi merket alle at noe var på gang.

1-1, nå sitter trykket, pasningene og løpene.

Så kommer 2-1 til Enebakk. Dette er meget imponerende, dette laget spiller en førsteomgang som er helt fantastisk.

Andre omgang, Enebakk går på og gjør alt de kan for å få det tredje målet. Dessverre får vi i stedet 1 i mot og det står 2-2

De begynner å merke det litt nå. Den neste perioden i kampen er avgjørende.

Vi mister noe av trykket, avstanden mellom angrep og forsvar blir litt for stor.

Markeringene sitter ikke like godt.

2-3 og 2-4 kommer nettopp i denne perioden.

Men Enebakk gir ikke opp. Farta kommer tilbake i laget og gutta tror fortsatt på dette.

3-4, det er ca fem minutter igjen av kampen. Kan dette gå? Uavgjort gir ekstra omganger.

De kjemper mot klokka og gjør det de kan for å få inn et mål til. Men Skedsmo er flinke til å bruke tid når de kan og har også et par sjanser mot slutten.

Da fløyta går for siste gang står det

Enebakk 3 - Skedsmo 4

Triste gutter feller noen tårer og kjenner på det at... ja, de ordene og tankene kan de få ha for seg selv. Det er greit det, og faktisk veldig fint å se. At kampen de nettopp har spilt betyr veldig mye. At løpene, redningene, taklingene, pasningene og spiriten de tok med seg ut på banen i kveld viser hvor mye dette betyr for de.

Nå holdt det ikke helt, men det er også greit.

Gutta har bevist for seg selv, for publikum og ikke minst Skedsmo at man kommer ikke til Enebakk sin hjemmebane og bare henter 3 poeng, selv for et lag i toppen av 1 divisjon. Du må kjempe for de poengene, du må bevise og du må jobbe hardt, beinhardt.

Enebakk G14 gir ikke ved dørene.

Gratulerer og takk til gutta som gir oss publikummere så mye spennende og artig fotball. Vi takker også publikum som kommer for å heie på gutta og gir de energien de trenger til å jobbe helt til siste minutt

Enebakk er laget mitt, et eventyr i grønt og i hvitt.