Maskotkonkurransen er over!

Postet av Enebakk IF - Fotball den 17. Jun 2021

For en stund tilbake sponset Coop Extra Flateby oss med en ny maskot. Da vi var usikre på hva den skulle hete, arrangerte vi umiddelbart en konkurranse der alle fotballagene våre hadde mulighet til å sende inn navneforslag. Tilbakemeldingene lot ikke vente på seg, og vi takker alle som har kommet med innspill. Det har ikke vært en enkel oppgave for oss!


I går ble navnet offentliggjort - vi kan med stolthet introdusere dere for "Kompis", et nytt og kjærkomment tilskudd til EIF-familien! Det er gutter 2012 som står bak navnet, og vi gratulerer de flotte guttene som kan kose seg med kinobilletter utdelt av Samfunnshuset som premie. Kompis vil være å se på våre hjemmekamper, til glede for både store og små, og setter pris på å bli hilst på. Si hei til vår nye maskot når du ser den, da vel! 💚⚽️0 Kommentar

Intervju med Reidar Gravlien

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Jun 2021


Det er ingen underdrivelse at klubben vår betyr mye for Reidar Gravlien. I tillegg til å ha spilt både barne- og A-lagsfotball for EIF, har han vært aktiv som trener siden 2016. Det begynte med å lede 2010-kullet, før han for omtrent ett år siden tiltrådte stillingen som spillerutvikler. I dag har han to barn som spiller for klubben, samt at kona hans er også involvert i fotballen. Med en så lang fartstid å vise til, kjenner han godt til EIF og vet hva klubben står for. Vi har intervjuet ham for å få et innblikk i hva som kjennetegner og preger jobben som spillerutvikler hos oss. 


Hva innebærer jobben din som spillerutvikler?

Jobben går ut på at vi skal være med på å gi spillerne en ekstra "push", få opp motivasjonen, komme med tilbakemeldinger som bevisstgjør spillerne om hvilke ferdigheter som er deres sterke sider og hvilke ferdigheter som det må jobbes mer med. Arbeidet utføres i samarbeid med hovedtreneren, og vi utarbeider utviklingsmål sammen.


Hva er det mest givende ved å være spillerutvikler?

Det er helt klart å være vitne til at spillerne har fokus på de målene som er satt og gleden som oppnås når de selv erfarer progresjon og mestringsfølelse etter hvert som de lykkes. I klubben vår jobber vi etter slagordet "flest mulig, lengst mulig", hvilket vi ser at gir resultater. Spillerne skal forstå viktigheten av å være en del av et lag. Gjennom å ha riktig tilnærming til innsats, fokus og oppførsel på trening, har det en positiv påvirkning på laget som helhet. 


Hvilke kvaliteter og ferdigheter ser du etter i jobben, og er det bestemte metoder du tar i bruk?

De aller viktigste kvalitetene er definitivt motivasjon og treningsglede. Ulike ferdigheter kan utvikles, men en interesse må ligge til grunn for at det skal kunne skje. Metoden som er mest anvendt for å trene en ferdighet, er gjerne å dele opp øvelsen i mange momenter slik at det går an å øve spesifikt på kun én ting. For eksempel kan man fokusere spesifikt på treffpunktet på fotballen når man trener på å slå langpasninger. 


Hvordan er oppfølgingen individuelt og som gruppe?

Individuelt handler det om samtaler med spillerne om mål, trivsel og fokusområder. Spillerne blir tildelt delmål som skal følges opp hver tredje måned for å høre hva de synes om opplegget og om det har vært en progresjon. Hva som fungerer og hva som i mindre grad fungerer, blir evaluert sammen med spillerne. 

På gruppebasis vil det i tiden som kommer være ekstratreninger for de som er interesserte i det. Det vil også bli tilrettelagt for å trene og spille kamper med lag fra andre årskull for å gi spillerne andre utfordringer. 


Har du opplevd ekstra utfordringer i jobben under COVID-19?

Restriksjoner har gitt utslag i form av avstandstrening uten fysisk kontakt, noe som igjen har ført til at kamphverdagen blir amputert. For mange spillere har nettopp dét dessverre gått ut over deres motivasjon. Når samfunnet og fotballen åpnes opp for fullt, håper vi at alle finner tilbake til gleden og stoltheten ved å tre på seg den grønne drakta vår. Ikke minst tror jeg at de fleste Driv-lagene gleder seg til å møte andre lag enn oss - resultatene i årets treningskamper taler for seg!


Hvilke ambisjoner har du som spillerutvikler? 

Ambisjonen min som spillerutvikler i EIF, er at våre medlemmer skal oppleve at vi er en åpen klubb som alle kan ta del i. Vi skal sammen med trenerne sørge for at spillerne får den oppfølgingen, støtten og utfordringene de trenger for å holde på med idretten så lenge som overhodet mulig. Som trener og spillerutvikler er jeg stolt av å være en del av denne klubben. Vi har så mange flinke og engasjerte ildsjeler som alltid stiller opp for at våre medlemmer skal tilbys det aller beste treningstilbudet som vi kan gi dem. Tilbudet ville vært et helt annet uten dem, og jeg er så takknemlig for det arbeidet de representerer! Jeg synes også at det er veldig stas at EIF er sertifisert som "kvalitetsklubb". 

Vi er også veldig takknemlige for å ha Reidar i klubben vår. Dersom du har ytterligere spørsmål til ham, er kontaktinformasjonen hans oppført under "Kontakt". 0 Kommentar

Oppstart for jenter og gutter født i 2016

Postet av Enebakk IF - Fotball den 2. Jun 2021

Vi er godt i gang med å planlegge et nytt kull for Enebakk IF Fotball og i den forbindelse inviterer vi alle interesserte som har ett eller flere barn født i 2016 til å melde seg inn i vår Spond-gruppe. I gruppa vil relevant informasjon bli publisert fortløpende. Påmeldingen er ikke ensbetydende med å være medlem i klubben, men det vil legges ut mer informasjon om hvordan det foregår senere. Vi anbefaler å melde seg inn i Spond-gruppa allerede nå for å holde seg oppdatert, og vi gleder oss stort til å bli kjent med dere! Velkommen skal dere være! ⚽️


Eventuelle spørsmål kan rettes til:

Muneeb Ul Haq (ul_haq94@hotmail.com), sportslig leder

Anita N. Jørgensen (anita.neumannjor@gmail.com), jenteansvarlig

Elisabeth Justad (yvonn1n@yahoo.no), nestleder/kursansvarlig


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline