Vi søker ny dommerveileder

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Apr 2020

Fotballen søker ny Dommerveileder

EiF’s avdeling fotball er en undergruppe i Enebakk Idrettsforening, som totalt har i underkant av 300 medlemmer. De fleste av disse er aktive barn og unge mellom 6-19år. For å koordinere våre flotte kampveiledere, trenger vi nå en ny dommerveileder.

Oppgaver:
Dommerveileder inngår i det sportslige apparatet i fotballen, som pr i dag består av 4stk blide, engasjerte og veldig hjelpsomme personer. Alle med tilknytning til fotballen enten gjennom egne barn eller søsken. Alle med et ønske om å gjøre fotballen til en flott og morsom arena for våre barn og unge.

Vi har allerede utarbeidet en rutinebeskrivelse som kan lastes ned fra våre sier, men i hovedtrekk vil en dommerveileder være den som sammen med det sportslige apparatet, setter opp dommere til kamp, påser at nye dommere får kurs (1 gang i året, og her hjelper gjerne kursansvarlig til), passer på at nye dommere blir fulgt opp, og generelt legger til rette for alle dommere i klubben har det moro.

Kvalifikasjoner:
Du ønsker det beste for klubben og for våre nye og mer erfarne dommere. Du er snill og grei, og det er sikkert ingen ulempe om du er litt ryddig også. Du liker kanskje kaffe og kaker, for det kan hende det dukker opp noen godsaker i de sportslige møtene.  Er du i tillegg en engasjert person, ja da passer dette deg som hånd i hanske.

Lønn:
Som alle oss andre med verv i denne herlige klubben, så vil også du få muligheten til å betale 100 velplasserte kroner for å kunne være med å delta. Som en ekstra gode, så kan det hende det kan arrangeres julebord hvor alle selv dekker det de spiser.

Som en ekstra bonus, vil du få se glade og ivrige barn utøve den aktiviteten de synes er kjempegøy, du vil kunne bidra til at barn og unge får en mestringsfølelse, og du vil selv få muligheten til å være en del ute i frisk, deilig Enebakk-luft.

Vervet er noe sesongbasert

Tiltredelse: Snarest

Er du, eller kjenner du noen som kan være interessert, vennligst send en epost til leder i gruppestyre fotball@enebakk.org eller direkte til Sportslig leder ul_haq94@hotmail.com


0 Kommentar

4Freestyle-Challenge

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Apr 2020

Verdensmester i triksing Tobias Becs kommer med noen challenges vi alle kan øve på hjemme i "disse tider"! Ta utfordringen du også.


⭐️Challenge 1: Pyramidetriksing


⭐️Challenge 2: Legge ballen dø på brystet ⚽️ 


⭐️Challenge 3: neck stall Pushup   


⭐️Challenge 4: Jorda Rundt ⚽️


⭐️Challenge 5: Kne akka


⭐️Challenge 6: Ronaldinho heel flick up 🤙 


⭐️Challenge 7: Blind Heel🤙    


 ⭐️Challenge 8: Hocuspocus-finte ✨ ⚽️


Da er det bare å begynne å trene slik at dere kan mestre øvelsene. og med det, overraske både trenere og lagkamerater når vi alle på nytt kan møtes på Vidotta og Enebakk Stadion for mer normal trening igjen.


Lykke til alle sammen0 Kommentar

Trenerkurs

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Apr 2020


NFF har utarbeidet Grasrottrenerkurs som tilbys gratis til klubbene/trenere nå som det er stopp i den organiserte fotballaktiviteten.

Dette er en E-læring som teoretisk læringsplattform i tillegg til praktiske øvelser på feltet. Det er lagt opp til virtuelt klasserom og online diskusjonsforum til bruk mellom deltagere og kursveileder. Praksis øktene på feltet vil bli gjennomført så snart det åpnes for normal aktivitet igjen. Enten i egen klubb,eller ved kretsorgsniserte samlinger.

Vi ønsker at de aller fleste trenere og helst alle, melder seg på delkurs 2 med oppstart 20.april. For trenere med årskull 06,07,08,09,10 og 11 ,ligger delkurs 3 og 4 under regionalt som krets. Vi ønsker at dere tar disse i tillegg til delkurs 2.

De som ikke har delkurs 1 enda, vil få muligheten i løpet av høsten. Mer info om dette kommer da det nærmer seg. Se link for påmelding.(velg Akershus som krets)

Om det skulle være noe dere lurer på,kan Elisabth (kursansvarlig Enebakk IF Fotball) treffes på telefon 954 63 264.


Meld dere på her


0 Kommentar

Egentrening

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Apr 2020

Vi har nå vært uten trening noen uker og dette vil nok dessverre vedvare en stund til pga COVID-19. Selv om det åpnes opp noen steder, så er det til synende og sist være kommunelegen og Enebakk kommune som tar den endelige avgjørelsen på når våre anlegg åpner igjen. Vi holder dere oppdatert.

Vi vet at de aller fleste barn og unge iver etter å komme seg utpå gressbanen, og i påvente av dette kan vi i det minste motovere alle med noen øvelser fra Treningsøkta.no

Her har dere noen tips dere kan se på for å få litt inspirasjon. På disse linkene så kan dere også se på videor hvordan øvelsene kan gjøres.

Link:

https://no-fotball.s2s.net/events/sessions/view/?id=4867817&free=1

https://no-fotball.s2s.net/events/sessions/view/?id=4867817&free=1

https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/landslagsskolen/2020/na-kan-du-bli-god-en-mot-en/

 

Landslagsskolen (https://www.facebook.com/landslagsskolen/)har mye bra øvelser som aldersbestemte landslagspillere gjør i hjemmene. Noen eksempler finnes nedenunder. Ingen grunn til å sitte i ro :)

 

 

 

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline