Vidotta og Enebakk Stadion stenges

Postet av Enebakk IF - Fotball den 20. Mar 2020

På grunn av dagens situasjon, stenges både Vidotta og Enebakk Stadion.
Dette betyr at begge anleggene er stengt for all aktivitet, også uorganisert trening.

Vi vil komme med ny informasjon når situasjonen endrer seg. 



Breddeaktiviteter stoppes ut april

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Mar 2020

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Onsdag kom helsemyndighetene med nye retningslinjer for gjennomføring av arrangementer i Norge, og på bakgrunn av dette har NFF besluttet å innstille all aktivitet på breddenivå. Idrettslag som har spørsmål vedrørende dette bes ta kontakt med sin lokale fotballkrets. Informasjon vil også bli oppdatert på fotball.no

- Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.

I løpet av dagen vil det komme en oppdatering på hva som skjer med Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen.

NIF oppdaterer løpende sin informasjon til alle klubber, hvor du også finner ofte stilte spørsmål og svar. Se NIF sin info her.