Trenerutdanning

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Sep 2019

Enebakk IF Fotball arrangerer i samarbeide med NFF Akershus nytt Grasrottrener delkurs 1 i Flatebyhallen/Vidotta. Dette er et trenerkurs alle nye og etablerte trenere må ta i henhold til våre forpliktelser som Kvalitetsklubb. Klubben dekker selvfølgelig kursavgiften i sin helhet for alle deltagere som er medlem av Enebakk IF Fotball.

Les mer om selve kurset her. Merk at alle kursdeltagere selv må melde seg på. Det finnes en link på kretsen sine sider (se også under). Har dere spørsmål i denne forbindelse, vennligst ta kontakt slik at vi får bistått med hjelp.

Det er viktig at vi som klubb fyller opp så mange plasser som mulig, og det er viktig at vi har alle får den skoleringen vi behøver for å føle mestring på og utenfor treningsfeltet. Dette blir gøy. 


0 Kommentar

Kiosk på Vidotta

Postet av Enebakk IF - Fotball den 10. Sep 2019

Med god hjelp fra frivillie, lokalt næringsliv, organisasjoner og spesielt en veldig generøst bidrag fra Sparebankstiftelsen DNB, både i form av økonomisk støtte og dugnadsarbeide, har vi nå fått i stand vår egen kiosk på Vidotta. Tusen takk alle sammen. Dette er våre barn og unge sin kiosk, og vi håper alle setter pris på at vi nå kan tilby kaffe, vafler og annet godt i umiddelbar nærhet til anlegget. 

Rutiner for kioskvakt er allerede sendt ut, men intil videre vil disse forbedre underveis dersom vi finner det fornuftig. Alt for å gjøre dette så enkelt og trivelig som mulig. 

Gartulerer alle sammen og tusen takk til de som har hjulpet til.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline