Fotballens dag

Postet av Enebakk IF - Fotball den 31. Mai 2019

Nå er det ikke lenge igjen til Fotballens Dag.
Dato er satt Lørdag 15 Juni, og stedet er Enebakk Stadion i Kirkebygda.

Full agenda for dagen er enda ikke helt klart, men dette blir en festdag for alle alderstrinn i Enebakk IF Fotball. Det vil bli lagt opp til kamper på tvers av alderstrinn samt kanskje noen artige kamper mellom seniorer osv.

Kiosken vil selvfølgelig være åpen og vi kommer til å grille både pølser og hamburgere. Det oppfordres derfor til å ta med hele familien denne dagen. Fotballgøy på sitt beste.

Vi er gjennom en lang prosess, blitt sertifisert som Kvalitetsklubb Nivå 1. Akershus fotballkrets vil komme ut til oss og overrekkes oss beviset på dette, under Fotballens Dag. Dette blir altså en aldri så liten merkedag for klubben.

Dette blir artig. Ses på Stadion 15.Juni


0 Kommentar

Jentelag

Postet av Enebakk IF - Fotball den 28. Mai 2019

Enebakk IF Fotball prøver igjen å etablere et rent jentelag. I utgangspunktet vil vi invitere foresatte til jenter født 2012, 2013 og 2014 til foreldremøte onsdag 29.05 i Flatebyhallen kl 1900. Har du en jente født 2011, er det også viktig at du tar kontakt med rekrutteringsansvarlig for å finne ut av hva vi som klubb kan tilby av aktiviteter. Det finnes allerede ganske mange jenter født i 2012 og 2013 som allerede har begynt, men vi ønsker selvfølgelig at flere har lyst til å prøve seg.

Fotball er både utfordrende og gøy, og vi har et velfungerende system som tar disse imot og oppfordrer til en artig aktivitet.

Har du en jente som har lyst til å prøve å spille fotball sammen med mange andre jenter i samme alder, ikke nøl med å ta kontakt. Møt enten opp i Flatebyhallen i morgen i morgen onsdag 29.05 kl 1900, eller kontakt rekrutteringsansvarlig i klubben Markus Bronebakk på epost markus.bronebakk@gmail.com 

Alternativt send en epost til fotball@enebakk.org dersom dere har noen spørsmål i forbindelse med Enebakk IF som klubb og/eller hvilket tilbud vi kan gi.

Vel møtte på enten foreldremøte eller trening.


0 Kommentar

Fotballsesongen 2019

Postet av Enebakk IF - Fotball den 8. Mai 2019

Da er fotballsesongen 2019 sparket i gang og vi har mange ivrige medlemmer som endelig får måle krefter mot andre klubber og deres like ivrige spillere. Dette blir utrolig morsomt og spennende.

Vi har også et sammmensatt ungdomslag i klubben som det vil være spennende å følge. Ta dere gjerne en tur ned til Vidotta eller Stadion når disse spiller sine kamper. Vi trenger alle, gode supportere som lager litt liv.

Som Fair Play-klubb oppfordrer vi alle, spillere, trenere og foresatte til å ta godt imot gjestende lag og selvfølgelig representere Enebakk IF på best mulig måte når vi spiller bortekamper. Mer om Fair Play kan alle lese på våre hjemmesider fotball.enebakkif.no

Til tross for at det finnes flotte App’er med enkel tilgang til kamper av eget lag (MinFotball er en av disse), har vi en flott oversikt på våre hjemmesider også. Gå inn på hjemmesiden og klikk dere inn på "Våre lag" og finn ditt lag. Der finnes en oversikt over kommende kamper. Alternativt så kan dere klikke dere inn på "Anlegg", og finne mange interessante hjemmekamper man kan se og heie på.

Kiosken har åpnet på Enebakk Stadion, og dugnadslister vil etterhvert sendes til lagledere for endelig oppsett. Å stå i kiosken er en enkel og artig liten dugnad. De fleste slår av en prat i pausen over en kopp kaffe og en varm toast eller vaffel. For dere som er tilskuere; løp og kjøp!

Gruppa jobber også intenst for å på ny, åpne kiosk på Vidotta. Noen forsinkelser har det dessverre blitt, men når dette kommer på plass, så håper vi denne korte stille perioden er glemt og at vi alle kan glede oss over enda et flott tilbud.


Da gjenstår det å ønske alle Lykke til med første del av sesongen

Heia Enebakk


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline