Oppstart 2012 årgangen

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Jun 2018


Har du en gutt eller jente som har lyst til å prøve seg på fotball?, da har vi en nyhet til deg. Tiden er kommet for at vi starter opp treninger for 2012 kullet. Alle ivrige små med foreldre inviteres til trening på Vidotta/Flatebyhallen søndager kl 1600-1700.  

Her er det plass til alle som elsker fotball, liker fotball eller bare ønsker å prøve fotball. Mange har allerede tatt turen de få søndager vi har holdt på, og det ser ut som om alle barn og voksne koser seg.

Det er ingen krav til utstyr annet enn leggskinn.
Vel møtt alle sammen.

Mer info finner om tidligere oppstartsmøte, finner du her

Velkommen til Enebakk Fotball der lek og moro med ball for ALLE barn, står i fokus.

Merk at vi tar treningsfri i høstferien, men starter opp igjen rett etter.


0 Kommentar

Ny utstyrsleverandør

Postet av Enebakk IF - Fotball den 17. Apr 2018


 

EiF har inngått en 3-åring klubbavtale med Gresshoppa Sport som blant annet fører Jako sin kolleksjon av drakt og treningstøy. I avtalen og ved valg av kolleksjon var kvalitet opp imot kostnad for ALLE våre medlemmer et av de viktigste kriteriene. Varighet på kolleksjon ble også vurdert, noe som gjorde at klubben valgte en serie vi kan levere i mange år fremover fremfor en serie som går ut av produksjon i løpet av 1-2 år. Vi er samtidig i ytterste konsekvens som klubb, heller ikke knyttet opp imot verken merke eller leverandør, noe som for en liten klubb som EiF kan anses å være en stor fordel.

Jako er kanskje ukjent for mange, men de er valgt som hovedleverandør til bla Bundesliga-lag som Bayer Leverkusen (akkurat har forlenget med Jako til ut 2022), Hannover 96 (har brukt Jako i mange år og fortsatt bruker det) og kanskje som en kuriositet, vår lokale helt fra i Norge, Martin Ødegaard i HC Heerenveen. Drakt og overtrekk er i Jako Team-serien. Serien har et enkelt uttrykk uten mange innslag av elementer.

Lagledere tar kontakt med materialforvalter i fotballgruppa (se kontaktinfo) for bestilling og prøving av både drakt og overtrekk. Trenger lagene utstyr, vil man gjennom denne avtalen få meget gode priser ved å handle via materialforvalter. Vi har mellom 30-40% på enkelte produkter.


0 Kommentar

G2004

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Okt 2016

Enebakk IF har nominert fem spillere til sone uttak. De det gjelder er :

Trym

Ole Magnus

Andre'

Sander

Jakob Olai


Vi ønsker de lykke til.


0 Kommentar

ny hjemmeside

Postet av Enebakk IF - Fotball den 12. Okt 2016

Nå jobbes det med å lage en ny hjemmeside for klubben.

Siden tar i disse dager form. Hvert enkelt lag har nå fått sin egen lag side som lagledere vil administrere.

Videre så vil det legges inn klubbhåndboken vår og sportsplan.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline