A-lag

Postet av Enebakk IF - Fotball den 3. Jun 2020

COMEBACK FOR A-LAGET

Det skjer mye i Enebakk fotball om dagen, og vi er i stadig utvikling.

Det er noen år siden sist vi hadde et A-lag i seriespill. NÅ ER TIDEN INNE Å STARTE OPP IGJEN!

Vi oppfordrer deg som er glad i å spille fotball, og som er lysten på å bidra til A-lagets reise oppover i divisjonene :)

Du vil ikke bli honorert med betydelige summer, men du vil få æren av å være et godt forbilde og rollemodell for neste generasjons A-lags spillere. Du vil samtidig få muligheten til å videreutvikle dine fotballferdigheter, og bli en del av et inkluderende felleskap.

Meld din interesse til sportslig leder:

Muneeb,tlf 413 13 305, evt send en epost til fotball@enebakk.org

Dere er alle hjertelig velkommen til felles fotballmoro.

Fotball Akademi 2020

Postet av Enebakk IF - Fotball den 3. Jun 2020

For å  kunne legge til rette for fotballinteressen i Enebakk, så har klubben bestemt seg for å sette opp et fotballakademi for alle barn mellom 6-12år som er interessert i fotball. Akademiet er for både allerede etablerte spillere men også nye spillere som kan tenke seg å spille litt fotball i sommer. Treningene vil gjennomføres hver søndag i ukene 28, 29, 30 og 32 (mer info om tidene kommer etter påmeldingsfrist).

Øktene vil legges opp ut i fra alder og ferdighetsnivå og har en varighet på ca 2 timer. Vi deler også opp i flere grupper slik at aldersgruppene får tilpassede utfordringer.

Vi vet at det er flere barnefamilier som har satt ferien litt på vent i år, og det kan derfor være lurt å ta del i et organisert opplegg der barn kan møte andre for felles fotballglede i sommer også.

Akademiet er for deg som er:

- Er interesserte i / ønsker å spille fotball. Ingen krav til ferdigheter, men interesse er viktig!
- Kommer på trening for å prøve / feile / lære
- Vite hva man er god på og utvikle dette.
- Følger reglene som gjelder på akademiet.
- Gjør sitt beste!

Påmeldingfristen er 15.06.20.
Påmeldingen er bindende og pris pr økt er 200kr.

Vennligst ta kontakt med Muneeb Ul Haq hvis dere lurer på noe.
Kontaktinfo: Mob 41 31 33 05 E-post: fotball@enebakk.no

Åpen dag

Postet av Enebakk IF - Fotball den 28. Mai 2020

ÅPEN DAG 21. JUNI

Vi håper at flere jenter har lyst til å spille fotball med oss! Er du født i 2012, 2013, 2014 eller 2015?
Møt opp på trening på Vidotta (ved siden av Flatebyhallen) søndag 21. juni kl 11.00 og bli med! (Husk leggskinn).

Ved spørsmål, ta kontakt med Anita på mail anita.neumannjor@gmail.com eller telefon 917 43 929.

Da ses vi på trening
Hilsen Enebakk fotballjenter

Banemannskap

Postet av Enebakk IF - Fotball den 27. Mai 2020

Har du lyst til å bli vår nye banemester?

Om du er pappa, mamma, bestemor, bestefar søster eller bror….eller om du bare har lyst til å være med å legge til rette for at barn og unge i bygda kan utøve sin fotballaktivitet på flotte anlegg, så er du hjertelig velkommen inn i gjengen.

Fotballgruppa består av mange ivrige sjeler som deler på alle oppgavene i forbindelse med å tilby aktivitet til barn og unge. Alt på frivillig basis og med et smil om munnen. For, det er jo artig å hjelpe til slik at de som har lyst, kan bedrive fysisk aktivitet, lek og moro.

Vi har 2 (3) anlegg som driftes og vedlikeholdes av Enebakk Idrettsforening. Sommertid skal blant annet gressbanen I Kirkebygda klippes og merkes, og vinterstid har vi satt oss som mål å måke Vidotta kunstgress på Flateby. For å tilby gode spillflater til liten og stor, er vi avhengige av at så mange som mulig stiller opp og hjelper til. Sånt blir det også god stemning av.

Det gjørsække sjæl. Om ikke vi gjør det, så er det ingen som gjør det 😊

Til å ha det overordnede ansvaret, søker vi samtidig etter en banemester. Det syntes vi hørtes ut som en flott tittel! En som har tid og mulighet til å følge med, gi beskjed eller selv ta grep når gresset er blitt for høyt. Kjøre litt traktor eller sette opp lister over hvem i banegruppa som kan ta en tur når det snør litt mer enn vanlig.

Vi har allerede utarbeidet en rollebeskrivelse og vil gi god opplæring i det utstyret vi har tilgjengelig.

Stillingsprosent: 0-100%
Godtgjørelse: En god kopp kaffe i godt selskap året rundt. Og selvfølgelig en Enebakk vinterjakke.
Man vil kunne få kjøre traktor (en liten en), ATV og sitteklipper. Mye artig å fylle fritiden med der altså.

Høres dette interessant ut, og har du et ønske om å hjelpe til med å holde barn og unge i aktivitet, gi de et fristed, et sted for mestring, lek og moro, så ta kontakt med Ståle Simonsen på fotball@enebakk.org / 488 65 117

Vi trenger både banemannskap og banemester. Er dere en gjeng som ønsker å gå sammen om oppgaven, så er det bare positivt. Jo flere, desto bedre. Kaffe har vi nok av.

Heia Enebakk