Trenerutdanning

Postet av Enebakk IF - Fotball den 13. Sep 2019

Enebakk IF Fotball arrangerer i samarbeide med NFF Akershus nytt Grasrottrener delkurs 1 i Flatebyhallen/Vidotta. Dette er et trenerkurs alle nye og etablerte trenere må ta i henhold til våre forpliktelser som Kvalitetsklubb. Klubben dekker selvfølgelig kursavgiften i sin helhet for alle deltagere som er medlem av Enebakk IF Fotball.

Les mer om selve kurset her. Merk at alle kursdeltagere selv må melde seg på. Det finnes en link på kretsen sine sider (se også under). Har dere spørsmål i denne forbindelse, vennligst ta kontakt slik at vi får bistått med hjelp.

Det er viktig at vi som klubb fyller opp så mange plasser som mulig, og det er viktig at vi har alle får den skoleringen vi behøver for å føle mestring på og utenfor treningsfeltet. Dette blir gøy.

Kiosk på Vidotta

Postet av Enebakk IF - Fotball den 10. Sep 2019

Med god hjelp fra frivillie, lokalt næringsliv, organisasjoner og spesielt en veldig generøst bidrag fra Sparebankstiftelsen DNB, både i form av økonomisk støtte og dugnadsarbeide, har vi nå fått i stand vår egen kiosk på Vidotta. Tusen takk alle sammen. Dette er våre barn og unge sin kiosk, og vi håper alle setter pris på at vi nå kan tilby kaffe, vafler og annet godt i umiddelbar nærhet til anlegget.

Rutiner for kioskvakt er allerede sendt ut, men intil videre vil disse forbedre underveis dersom vi finner det fornuftig. Alt for å gjøre dette så enkelt og trivelig som mulig.

Gartulerer alle sammen og tusen takk til de som har hjulpet til.

Vi er blitt en Kvalitetsklubb

Postet av Enebakk IF - Fotball den 16. Jun 2019

Med god struktur i arbeidet, involvering av klubben gjennom hele prosessen og målrettet jobbing, kunne de endelig motta beviset på at de nå er en sertifisert Kvalitetsklubb.
«Det har vært en fornøyelse å få være veileder for en klubb som hatt så bevisst jobbing mot målet» sier Stein Vågnes som har vært veileder for Enebakk IF i prosessen.

Dette er klubb nr 18 som nå er Kvalitetsklubb i NFF Akershus.

Beviset ble delt ut i forbindelse med klubbens tradisjonsrike Fotballens dag.

Prisen ble delt ut av Gro Langdalen, styreleder i NFF Akershus, Stein Vågnes, kvalitetsklubbveileder for Enebakk og Eva Karlsen, KA klubbutvikling i NFF Akershus.

Vi gratulerer!

Tine Fotballskole 2019

Postet av Enebakk IF - Fotball den 11. Jun 2019

Dessverre avlyst grunnet alt for få påmeldte.

Ved siste opptelling 10.09.2019 var det 4 stk påmeldte deltakere hvilket gjør det veldig vanskelig for de ansvarlige å planlegge innkjøp av mat/drikke, transport, engasjere trenere osv.

Vi beklager på de påmeldtes vegne.